Škola dobra a zla zajímavosti

Škola dobra a zla https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209148/bmid_skoly-dobra-a-zla-qXj-209148.jpg 4 1043 216

Škola dobra a zla série

1. díl >

Sophie se celý svůj život nemohla dočkat toho, až ji unesou… Takhle začíná knížka Škola dobra a zla. Sophie pochází z města, ze kterého se pravidelně jednou za čtyři roky ztrácí dvě děti. Všeobecně se tvrdí, že je unáší tajemný školník ze Školy dobra a zla a že na té škole pak studují. Vybírá vždycky jedno nejhezčí a nejhodnější děvče (nebo chlapce) a pak jeho naprostý protiklad. Jedno dítě je předurčeno stát se kladnou pohádkovou postavou a druhé zápornou. Několik let nato, co se děti ztratí, je obyvatelé města nacházejí v ilustracích knih, které se záhadně objevují v místním knihkupectví. Všem dětem i tajemný školník nahání strach a nepřejí si, aby je unesl. Jedinou výjimkou je Sophie – ta se už nemůže dočkat, až z města odejde…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The School for Good and Evil , 2013


více info...

Zajímavosti (2)

Knižní trailer :
https://www.youtube.com/watch?v=eqnU3ZqvL1k (patricie7)


Soman Chainani je mimo jiné také scénárista. Již byla zakoupena práva ke zfilmování této knihy a sám autor píše scénář. (Adele02)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Jen když se vzdáte všeho povrchního, můžete nahlédnout hluboko do svého nitra! Jen když upustíte od marnivosti, můžete být sami sebou!


Opravdoví přátelé vždycky všechno překonají, ať jsou, jací jsou.