Poslední hvězda zajímavosti

Poslední hvězda https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485330/bmid_posledni-hvezda-nEK-485330.jpg 4 197 37

Arila série

< 2. díl >

Výprava do fantasy světa podruhé! Z trosek pradávného Amdailu povstal nový Nurheim a zdá se, že je národ Nurů konečně v bezpečí před šílenou bohyní. Všichni ale tuší, že jde pouze o dočasné období klidu a že kdykoli může přijít bouře, která je smete. A ač vždy chtěla být hrdinkou, Arila nyní musí dělat něco mnohem náročnějšího – postavit se čelem šílené bohyni, jejíž hněv otřásá samotnou realitou.... celý text

Zajímavosti (4)

Na začátku dubna 2022, po čtyřech měsících od vydání, kniha dosáhla 8000 prodaných výtisků. (mikroslavek)


Kniha se začala psát ještě před tím, než vůbec vyšla první kniha této série a první kniha autora vůbec (když nepočítáme jeho dětské knihy co napsal ale nevydal). (david2808)


Poslední hvězda uzavírá první sezónu Kroniky Aldolonu. Druhá, závěrečná sezóna je plánovaná na tři díly. (mikroslavek)


Druhý díl Arily začal autor psát 1. 1. 2021 a skončil 28. 6. 2021. Začátkem srpna, kdy se dokončovaly revize tohoto dílu, byl oznámen jeho název – Arila: Poslední hvězda. (mikroslavek)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (12)

Všechno nové je děsivé. Je důležité se změn nebát, protože jenom tak se můžeme posunout zase o kousek dál.


Podnět ke změně může přijít zvnějška, ale skutečná změna přichází zevnitř. To je ten rozdíl mezi námi dvěma. Růst člověka nedokážeš urychlit, jenom mu můžeš dát ty nejlepší podmínky, aby to dokázal sám.


Někoho skutečně milovat znamená chápat jeho nedostatky a do jisté míry ho za ně možná i trochu nenávidět, ale nenechat tento pocit, aby se rozrostl a překryl to dobré.


Více citátů z knihy najdete u autora.