Pamatuj na smrt zajímavosti

Pamatuj na smrt https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402605/bmid_pamatuj-na-smrt-C5h-402605.jpg 4 470 136

Pamatuj na smrt série

1. díl >

Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který se k nim léta nehlásil. Cestu k sobě s tátou hledají dost těžko, navíc si musí zvykat na novou školu a ne vždy kamarádské spolužáky. Než se ale stihnou trochu zabydlet, městem otřese starý zločin, na který se málem zapomnělo – v lese najdou tělo roky pohřešované dívky Sáry. Další vražda na sebe nedá dlouho čekat, a co hůř, s tou první zcela očividně souvisí. Mezi lidmi v městečku propuká nervozita a strach. Je totiž více než jasné, že vrahem je někdo z jeho obyvatel…... celý text

Zajímavosti (5)

https://literarni-kavarna.knizniklub.cz/clanek/62064-pripravte-se-na-drsne-sceny-varuje-autor.html (Naďa2411)


Rozhovor s Alešem Novotným II.: „Nevěděl jsem, kdo je vrah, proč vraždí, celá ta zápletka vznikala za chodu. “
https://www.ctemeceskeautory.cz/2020/07/rozhovor-s-alesem-novotnym-ii-nevedel.html?fbclid=IwAR1inaYnmHyCSGeCLxk4mt5CQQt6JXm8W9qRgYDOPKQLk5xLk-pdpd13NrA (Aldi1990)


Rozhovor s Alešem Novotným I.: „V podstatě bylo mým snem vydat jakoukoli knihu.“
http://www.ctemeceskeautory.cz/2020/07/rozhovor-s-alesem-novotnym-i-v-podstate.html?fbclid=IwAR0hXdLb_2pF7x36a1xtI0gcq_JKzitd-QOQ0bpDOOOLy2y8lkxMQyxL_44 (Aldi1990)


Připravte se na drsné scény, varuje autor thrilleru Pamatuj na smrt https://www.knizniklub.cz/literarni-kavarna/rozhovory/pripravte-se-na-drsne-sceny-varuje-autor.html (Aldi1990)


Rozhovor s Alešem Novotným nejen o knize Pamatuj na smrt na https://www.chrudimka.cz/rozhovor-s-alesem-novotnym-nejen-o-knize-pamatuj-na-smrt. (karinga)


Ocenění knihy (0)

Zatím zde není žádné ocenění.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (5)

Před válkou chceme být všichni hrdinové, ale po válce toužíme být jen obyčejné lidské bytosti.


Někdy je těžké oddělit pravdu od lži, obě se totiž umí tvářit stejně. A když člověk lže, musí být opatrný, protože někdo té lži může uvěřit, využít ji a proměnit ji tak ve skutečnost.


Protože s rodinou jsou smutek, strach a bolest pouhými slovy, výplody naší fantazie. Uvědomil jsem si, že nic důležitějšího než rodina neexistuje. Nic důležitějšího tento svět nestvořil. Nic...


Více citátů z knihy najdete u autora.