Krajové speciality: Slezská kuchyně zajímavosti
Jaroslav Vašák
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169940/krajova-specialita-slezska-kuchyne-169940.jpg
4
3
2
Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku. ... celý text
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost, ocenění knihy, související novinky, ani citáty.
Štítky knihy
kuchařky Slezsko národní jídla krajové, regionální recepty
Autorovy další knížky
2006 | Ottova Kuchařka velká hrníčková |
2008 | Česká domácí kuchařka |
1993 | Kniha kuchařských zajímavostí 1. |
2007 | Velká česká kuchařka. 3333 receptů |
2011 | Nejlepší recepty z české kuchyně od A do Z |
Kniha Krajové speciality: Slezská kuchyně je v
Přečtených | 5x |
Knihotéce | 4x |
Chystám se číst | 2x |
Chci si koupit | 3x |