Jaroslav Vašák

česká, 1947, statistiky, webkoupit eknihy

Nahrávám...
Přidat knihu

Knihy (72)


3333 receptů od A do Z – Lexikon vaření

3333 receptů od A do Z – Lexikon vaření(2006, 1. vydání 2006)

3333 receptů Pro začátečníky i pokročilé Pro všední den i pro svátek Pro děti i vegetariány 3333 receptů Z domácí i mezinárodní ku... více




Afrodiziakální kuchařka

Afrodiziakální kuchařka(2007, 1. vydání 2007)

Jaroslav Vašák - autor 82 kuchařských knih a kalendářů od roku 1991. Pro nejšiřší veřejnost.




Borůvková kuchařka

Borůvková kuchařka(2012, 1. vydání 2012)

Recepty ze sbírky mistra kuchaře popisují přípravu pokrmů z jednoho z nejzdravějších domácích druhů ovoce.




Bylinková kuchařka

Bylinková kuchařka(2011)

Mir kuchař Jaroslav Vašák se své profesi s láskou věnuje již zhruba 45 let. Během této doby vytvořil navíc unikátní sbírku obsahuj... více




Čertovská kuchařka

Čertovská kuchařka(2010, 1. vydání 2010)

Jaroslav Vašák - autor 82 kuchařských knih a kalendářů od roku 1991. Pro nejšiřší veřejnost.




Česká domácí kuchařka

Česká domácí kuchařka(2008)

Tradiční česká kuchyně Současná česká kuchyně neodmyslitelně obohacená o evropské a světové trendy nabízí nevyčerpatelný zdroj ins... více




Česká kuchařka

Česká kuchařka(2002)

česká kuchařka pro všechny co mají rádi tuto kuchyni, je to nepostradatelný pomocník pro hospodyňku jakéhokoliv věku




Co se vaří v našich krajích

Co se vaří v našich krajích(1996)

Jako inspiraci,co vařit ve dnech všedních i svátečních,Vám náš přední sběratel receptů a kuchařských zajímavostí bybral téměř 400 ... více




Dějiny kulinářství I

Dějiny kulinářství I(2010)

Jaroslav Vašák - autor 82 kuchařských knih a kalendářů od roku 1991 přináší první díl kulinářských zajímavostí pro nejšiřší veřejn... více




Dějiny kulinářství II

Dějiny kulinářství II(2010)

Jaroslav Vašák - autor 82 kuchařských knih a kalendářů od roku 1991 přináší druhý díl kulinářských zajímavostí pro nejšiřší veřejn... více




Dějiny kulinářství III.

Dějiny kulinářství III.(2010)

Jaroslav Vašák - autor 82 kuchařských knih a kalendářů od roku 1991 přináší třetí díl kulinářských zajímavostí pro nejšiřší veřejn... více




Dějiny kulinářství IV

Dějiny kulinářství IV(1991)

Jaroslav Vašák - autor 82 kuchařských knih a kalendářů od roku 1991 přináší čtvrtý díl kulinářských zajímavostí pro nejšiřší veřej... více




Dětská kuchařka

Dětská kuchařka(2011)

Recepty jídel, které jsou pro vaše děti tím nejlepším.




Gastronomický rádce od A do Ž

Gastronomický rádce od A do Ž(2015)

Autor během své padesátileté praxe v oboru kuchař - číšník a při svých mnohých vystoupeních v rozhlase, televizi, novinách a ponej... více




Gulášová kuchařka. 500 gulášů ze všech koutů světa

Gulášová kuchařka. 500 gulášů ze všech koutů světa(2000)

Od hub až po pštrosa! Kuchařka s více než 500 recepty na guláše všech vůní, barev a druhů ze všech koutů světa z pera známého lito... více




Hrnečku měř!

Hrnečku měř!(2008)

Vařím, vaříš, vaříme znamená jinak měřím, měříš, měříme. Není totiž vaření bez měření, vážení, počítání a to jsou činnosti, k nimž... více




Humoristická kuchařka Slaměný vdovec

Humoristická kuchařka Slaměný vdovec(2010)

Jaroslav Vašák - autor 82 kuchařských knih a kalendářů od roku 1991. Pro nejšiřší veřejnost.




Ja na to mám, navarím si sám

Ja na to mám, navarím si sám(2011)

Žijete sám? Neviete variť, ale uprednostňujete domácu stravu? Naše jednoduchá a zrozumiteľná kuchárska kniha vás naučí variť tie n... více




Jak se vařívalo dříve a jak dnes 2. díl: H - K

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 2. díl: H - K(2015)

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemů... více




Jak se vařívalo dříve a jak dnes 5, T-Ž

Jak se vařívalo dříve a jak dnes 5, T-Ž(2016)

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemů... více




Jak se vařívalo kdysi a dnes 5. díl: T - Ž

Jak se vařívalo kdysi a dnes 5. díl: T - Ž(2015)

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemů... více




Jak se vařívalo kdysi a jak dnes 1.díl A-G

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes 1.díl A-G(2015)

Jaroslav Vašák (nar. 1947) přináší první díl z celkem pětidílného seriálu kulinářských zajímavostí. Kniha je určena jak pro nejšir... více




Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 2.díl,H-K

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 2.díl,H-K(2015)

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemů... více




Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 3. díl, L-O

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 3. díl, L-O(2015)

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemů... více




Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 4. díl, P-Š

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, 4. díl, P-Š(2015)

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemů... více




Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž(2016, 1. vydání 2016)

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemů... více




Jarní kuchařka

Jarní kuchařka(2004)

Kuchařka plná svěžích jarních barev, vitamínů a inspirace. Vážený čtenáři, toto je první ze čtyř kuchařských knih, které se mají ... více




Kniha kuchařských zajímavostí 1.

Kniha kuchařských zajímavostí 1.(1993, 1. vydání 1993)

Kniha kuchařských zajímavostí je v podstatě kuchařská kniha, ale bez receptů. Jsou zde ta největší nej... z oblasti gastronomie, t... více




Krajové speciality: Chodská kuchyně

Krajové speciality: Chodská kuchyně(2012)

Chodsko je možná poslední národopisná oblast Čech, kde je dosud živý folklor. Hovoříme-li o Chodech a jejich dobrotách, je jedna, ... více




Krajové speciality: Krkonošská kuchyně

Krajové speciality: Krkonošská kuchyně(2012, 1. vydání 2012)

Už v 19. století do hor vstoupili první turisté a rekreanti, ale Krkonoše a Podkrkonoší si dodnes i přes celoroční cestovní ruch z... více




Krajové speciality: Slezská kuchyně

Krajové speciality: Slezská kuchyně(2013, 1. vydání 2013)

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické s... více




Krajové speciality: Slovácká kuchyně

Krajové speciality: Slovácká kuchyně(2012)

Slovácko patří k nejrozsáhlejším moravským národopisným regionům a je pro něj příznačný bohatý a dosud živý folklor s uplatněním k... více




Krajové speciality: Valašská kuchyně

Krajové speciality: Valašská kuchyně(2012)

Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Vala... více




Královské kuře

Královské kuře(2009, 1. vydání 2009)

Kuře patří vedle vepřového bezesporu k nejoblíbenějším druhům masa. Lze je upravovat na bezpočet způsobů a na naší planetě by se p... více




Kuchařka kuře pro labužníky

Kuchařka kuře pro labužníky(1998)

Další z řady kuchařek, tentokrát je úplně celá o kuřeti, aneb maso pro všechna vyznání.




Kuchařka nejen na neděli

Kuchařka nejen na neděli(1995, 1. vydání 1995)

Vánoční kuchařka - vánoční polévky, vánoční kapr, bramborové saláty. slavnostní vánoční jídla, vánoční cukroví... více




Kuchařka pro důchodce

Kuchařka pro důchodce(2010)

Pro nejširší veřejnost.




Kuchařské vychytávky

Kuchařské vychytávky(2010, 1. vydání 2010)

Pro nejširší veřejnost. Doplní meze na trhu. Kuchařské rady pro hospodyňky a všechny, kdo vaří.




Kuchařský fortelník aneb Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát

Kuchařský fortelník aneb Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát(2009, 1. vydání 2009)

Kuchařské umění se považuje ve škále domácích činností za svrchovaně důležité. Stejnou cestou jako láska, tzn. skrze žaludek, se u... více




Kulinářská kouzla s kuřaty

Kulinářská kouzla s kuřaty(1993)

S podtitulem - Nejzdravější, nejchutnější, nejlacinější. Množství receptů na připravu pokrmů z kuřat od českých až po zahraniční s... více




1 2 >