Peyka profil

☰ menu
Peyka

Pavla

žena · Praha · statistiky

Aktivní: 19.04.2024 13:17 (poprvé 05.11.2016)
Body:557
Palce za komentáře: 1 311 · 1 873 ostatním
Hodnocení v bazaru: 13/0

Nové knihy v seznamech

Babylon
Babylon
R. F. Kuang (p)
Pomocnice
Pomocnice
Freida McFadden
Seznam hostů
Seznam hostů
Lucy Foley
Chybíš mi
Chybíš mi
Harlan Coben

Kdo jsem

"We buy things we don't need to impress people we don't like." Fight Club,1999 ("Kupujeme věci, které ani nepotřebujeme, abychom udělali dojem na lidi, které stejně nesnášíme." Klub rváčů, 1999)

"Ogni donna puo figurare al meglio se sta bene dentro la proprio pelle. Non c'entrano i vestiti ed il trucco, ma come si brilla." Bella figura, 2018 ("Každá žena může vypadat co nejlíp tehdy, kdy zůstane sama sebou. Nezáleží na tom, co má na sobě, nebo na make-upu, ale co z ní vyzařuje." z knihy Bella figura, 2018)

Kamarádi mě přezdívají knihofil a filmofil :)) knihy a film jsou můj největší relax, ujížím taky na book sniffingu :D protože každá kniha voní jinak. Vybírám si velké množství knih, které ještě nevyšly ani česky, ani slovensky (díky mému dlouholetému pobytu v Londýně jsem měla snadný přístup), tak mě mrzí, že se tady o svůj názor nemůžu zatím podělit. Hodnotím také jazykovou formu v originále a vyžívám se v knižních předlohách filmů, protože mě baví kritizovat, jak se jim to opět nepovedlo :D :D...berte vše s nadsázkou ;)