PanTydlitát profil

☰ menu
PanTydlitát

Tydlitátek :3

žena · Středočeský kraj · statistiky

Aktivní: 27.02.2023 13:23 (poprvé 29.03.2020)
Body:333
Palce za komentáře: 916 · 894 ostatním
Hodnocení v bazaru: 0/0

Nové knihy v seznamech

Hvězdy nám nepřály
Hvězdy nám nepřály
John Green
Malý princ
Malý princ
Antoine de Saint-Exupéry
Hana
Hana
Alena Mornštajnová
Kluci jsou jako žvejkačka
Kluci jsou jako žvejkačka
Kerstin Gier

Kdo jsem

Nevím, zda zde ještě budu přispívat tak jako dřív. Během své neaktivity jsem narazila na hromadu různých webů, horších i lepších, k jednomu se přihlásila, na jiné chodím jako nepřihlášená a mlhavě sleduji tamější dění... Stále čtu, ale nevím, zda sem ještě knihy a jejich hodnocení budu přidávat. Mám raději weby, kde se živě povídá, vedou se diskuze o Kauflandu... a samozřejmě o zlevněných rohlících...

Pozdravuji!

PanTydlitát

Život je jen jeden a toho jednoho života si važte, přečtěte toho během něj opravdu hodně a až pak budete připraveni zemřít.

Já jsem zkrátka já a pokud sis myslel, že ti k něčemu bude informace o tom, že jsem zrzavá, zelenooká terciánka, která bydlí v Brně, miluje žlutý šicí stroje a nefunkční fotoaparáty, tak jsi na omylu. Taková informace ti skutečně k ničemu není a pokud mě chceš poznat, musíš znát můj charakter a ne to, co je vidět z venku.
Co když budu mít černé vlasy, mrtvolně bledý obličej a budu nosit potrhané černé oblečení a ty budeš milovník růžových poníků a prostě všeho roztomilého a růžového... a nebudeš se se mnou bavit, protože budu vypadat tak, jak bych vypadala? Co když na venek vypadám jako drsná bosska, která nestrpí, aby jí ostatní veleli, ale uvnitř miluje všechno roztomilé a růžové a ty se se mnou nechceš bavit proto, protože víš, jak vypadám? Souzení podle vzhledu a místa bydliště je naprostá hovadina a věřím v to, že se najdou i tací lidé, kteří to chápou a respektují.

PanTydlitát

Hrdá ZmijozeloNebelvírka a pisatelka mnoha fanfikcí na Bradavického studenta Harryho Pottera.
___

Když budeš chtít, napiš mi, podiskutujeme o knihách!