zavařování a nakládání potravin

štítky

75 knih


Zavařování ovoce a nakládání zeleniny 0% Zavařování ovoce a nakládání zeleniny 1930, A Pospíšilová

Zavařování ovoce a nakládání zeleniny. Sestavila A. Pospíšilová. Nakladatelství Karel Borecký, Praha - Karlín. Knihtiskárna Karla Smolíka, Praha - Podolí. Edice: Zlatá kniha domácnosti, svazek II. více


Marmelády - domácí delikatesy 0% Marmelády - domácí delikatesy 2014, kolektiv autorů

Tato rada vám přináší báječný výběr praktických a neodolatelných receptů nejenom na hamburgery, ale i na makronky, cupcakes a muffiny a na marmelády. Dozvíte se nejen ingredience, ale i správný postup a vše, co pro přípr... více


Zavařeniny a džemy 0% Zavařeniny a džemy 1994, Jacqueline Bellefontaine

Jacqueline Bellefontaine a Judith Ferguson: Zavařeniny a džemy. Více než 70 receptů. Velká kniha o zavařování. Rejstřík: zavařenina, marmeláda, džem, sirup, pomazánka, čalamáda, rosol, omáčka, čatní, povidla, kompo... více




Konzervujeme jednoducho a dobre 0% Konzervujeme jednoducho a dobre 2001, Mária Hajková

Možno tiež povedať aj zdravo. V knihe nájdete veľké množstvo osvedčených receptov na spracovanie ovocia, zeleniny a mäsa... více


Varíme, pečieme, zaváráme 0% Varíme, pečieme, zaváráme 1964, Ľudmila Dullová

Základy správné výživy, přes 600 receptů rozdělených dle ročních období. více


Třešně a višně v kuchyňské úpravě 0% Třešně a višně v kuchyňské úpravě 1919, Amalie Bláhová

Českým hospodyňkám sestavila Amalie Bláhová: Třešně a višně v kuchyňské úpravě. Návody ku zužitkování třešní a višní v domácnosti nakládáním, zavařováním a sušením, přípravou povidel, šťáv, marmelád, huspenin i různých ... více


Konservujeme ovoce 0% Konservujeme ovoce 1951, Maryna Klimentová

Příručka seznamuje s významem ovoce ve výživě a ukazuje, jak je co nejhospodárněji využít, aby doplňovalo stravu po celý rok. Probírá plánování a sestavování rozpočtu a pracovní postupy, které odpovídaji zásadám hospodár... více


Marmelády, huspeniny (rosoly) a sýry ovocné 0% Marmelády, huspeniny (rosoly) a sýry ovocné 1916, Anna Havránková

Českým hospodyňkám na venkově i ve městech sebrala a upravila Anna Havránková. Marmelády, huspeniny (rosoly) a sýry ovocné - jejich příprava v domácnosti a kuchyni. Edice: Knihovny českých hospodyněk a dívek, svazek 15... více


Zavařování sladké a pikantní 0% Zavařování sladké a pikantní 1996, Dr. Oetker

Obecně platné návody i speciální rady o tajemství zavařování.Jsou zde hlavně nové tehniky a nové recepty. více


Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti 0% Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti 1897, Čeněk Vorlíček

Zavařování, nakládání a zužitkování veškerého ovoce, zeleniny, hub a bylin v domácnosti. Praktické, snadno pochopitelné poučení, jak lze v cukru neb octě zavařovati, zapařovati, v lihu nakládati a kompoty, povidla, hu... více


Hospodaříme s potravinami 0% Hospodaříme s potravinami 1967, Anna Straková

Příručka seznamuje s hlavními vlastnostmi potravin a se zásadami, jak je uskladňovat, jak s nimi zacházet, aby váhové a nutriční ztráty byly co nejmenší, jak a čím upravit chuť pokrmů a jak vhodně využít zbytků. více


Zavařujeme 0% Zavařujeme 1970, Juliana A. Fialová

Vedle přehledu různých způsobů konzervování ovoce a zeleniny obsahuje příručka předpisy k upotřebení a ukládání jednotlivých druhů. více


Jak uchovávat potraviny 0% Jak uchovávat potraviny 2011, Gabriele Lehari

Příručka radí, jak správně uchovávat, skladovat, konzervovat, zmrazovat, sušit, nakládat, zavařovat či kandovat různé druhy potravin. více