maso
štítky
135 knih
Ottolenghi - Kuchařka 2017, Yotam Ottolenghi
„Vaření může být příjemné, jednoduché a naplňující, a přitom může výsledek báječně vypadat i chutnat. Vaření nesmí být protivná práce nebo nuda, může být dostupné každému, jasné a poctivé. Vaření a jídlo pro nás nepředst... více
Minutky z masa 2017, Angelika Ilies
Štavnatý steak, rychlé masové směsi, salát Caesar s křupavou zeleninou, grilované špízy nebo zapékané maso v lahodné krémové omáčce – to jsou příklady jídel, které s touto knihou hravě zvládnete připravovat denně, pro ce... více
Lahodná drůbež 2020, Karla Pelikánová
Drůbeží maso je velice oblíbené a vyhledávané. Dokonale se snoubí s mnoha přísadami, od pálivých a voňavých koření až po lahodný a jemný med či smetanu. V naší nové kuchařce objevíte recepty, podle nichž připravíte rychl... více
Proteinholik 2018, Garth Davis
Uznávaný chirurg specializující se na problematiku hubnutí Dr. Grath Davis představuje převratná zjištění v oblasti výzkumu stravy a zdravotního průmyslu, co se bílkovin týká, a vysvětluje, proč jsou pro naše zdraví škod... více
Lahůdky z masa 2000, Miroslav Mayer (kuchařky)
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Mleté maso 2008, kolektiv autorů
-Pestrý výběr pokrmů z mletého hovězího, vepřového a skopového masa, zvěříny a vnitřností. -Více než 90 receptů na předkrmy, polévky, jídla z jednoho hrnce, pizzu, špízy, rolády, taštičky, hamburgery a knedlíčky. více
Lahůdky z masa 2011, kolektiv autorů
Připravit a pochutnat si na skvělém jídle můžete, i když vás tlačí čas – originální kuchařky ze série Uvaříte za 30 minut vám ukáží, jak na to. V knize Lahůdky z masa objevíte skvělé masové pochoutky, které můžete připra... více
Nejlepší z minutek 2005, Libuše Vlachová
Minutky z vepřového, hovězího, telecího, skopového, jehněčího, mletého, krůtího a kuřecího masa, z ryb a zvěřiny. Kromě toho zde najdete vhodné přílohy a omáčky. více
Maso, které šetří kapsu 2004, Jaroslava Pechová
Další z řady hrníčkových kuchařek pojednávající tentokrát o mase, které šetří nejen kapsu ale i zdraví. Dozvíme se, jaké maso je nejzdravější a že kližky, chrupavky, vnitřnosti všeho druhu nejsou jen negativem, ale mohou... více
Recepty zo života 10 2004, Jana Stárková
Z babičkinej kuchyne. Obsah: Polievky, Jedlá z bravčového, hovädzieho mäsa, hydiny a iného mäsa. Bezmäsité slané jedlá, Sladké jedlá, Koláče, Krémové zákusky a torty, Šaláty, Nátierky, Studené jedlá, Z každého rožka troš... více
Guláše mnoha chutí a nápadů - 150 receptů 2003, Vladimír Příhoda
150 receptů na guláše z hovězího, vepřového, skopového, jehněčího a jiného druhu masa, z vnitřností, uzenin, brambor, ryb, hub, ze zeleniny a luštěnin. více
Magická chuť masa 2009, Vladimír Horecký
Kniha Magická chuť masa je rozdělena do tří kapitol: Drůbež, Ryby, Maso.Tyto kapitoly jsou dále rozděleny na pomazánky a saláty, hlavní jídla, polévky. Velká, celobarevná kuchařka. Moderně pojatá, každý recept je vyobraz... více
Grilování doma i na chatě 2007, Libuše Vlachová
Grilování vepřového, hovězího a telecího masa, drůbeže, zvěřiny, ryb, králíka, ovoce aj. více
Babičkine jedlá z mäsa 2015, Renato Magát
Kniha Babičkine jedlá z mäsa je ďalšia zo série obľúbených kuchárskych kníh, tentoraz však venovaná klasickým slovenským jedlám z mäsa. V našich zemepisných šírkach boli mäso a jedlá z mäsa vždy dôležitou súčasťou vyváž... více
Maso 2015, kolektiv autorů
Kuchařka z Edice Apetit v paperbackové podobě vám nabídne 120 receptů na maso a 30 receptů na přílohy a omáčky v 10 kapitolách - vše pečlivě vybráno a vyzkoušeno redaktorkami Apetitu: Hovězí & telecí maso, Vepřové maso, ... více
Kuchařka – Karbanátky, smaženky 2002, Květa Jeništová
Autorka nabízí pestrý výběr zajímavých receptů pro milovníky těchto smažených pokrmů. více
Pokrmy z masa, ryb a drůbeže 2002, Zdeněk Roubínek
Kuchařky pana Roubínka patří k velmi oblíbeným v současné době.Autor své recepty dovede popsat lákavě a srozumitelně. více
Pečeme maso 2005, Jitka Höflerová
Vážení gurmáni a příznivci dobrého jídla, vítáme Vás ve světě pochoutek z pečeného masa. Najdete zde dávno zapomenuté recepty našich prababiček i recepty úplně nové. Všechny jsou z 1-1,5 kg masa, u drůbeže, králíka a ryb... více
Drůbež se nikdy nepřejí 2007, Vladimír Chaloupka
Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více
Dokonalý steak 2014, Marcus Polman
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 ... více