wok

štítky

19 knih


Wok - Špalíček receptů 83% Wok - Špalíček receptů 2003, Sian Davies

Kuchařka obsahuje 120 exotických receptů z různých koutů Dálného východu, upravených pro potřeby domácích kuchyní. více


Wok 47% Wok 2007, kolektiv autorů

Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení mo... více


Wok - Více než 100 nepostradatelných receptů 93% Wok - Více než 100 nepostradatelných receptů 2009, kolektiv autorů

Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, ... více




Wok - Asijská kuchyně na každý den 87% Wok - Asijská kuchyně na každý den 2007, kolektiv autorů

Pokuste se objevit možnosti použití woku, které jsou téměř bez hranic a nechte se okouzlit bezpočtem receptů, které lze na woku připravit, a to od zeleninových jídel přes ryby, maso drůbež až po exotické sladkosti. Tato ... více


Wok snadno a rychle - 100 zdravých a lahodných receptů 100% Wok snadno a rychle - 100 zdravých a lahodných receptů 2018, Ching-He Huang

Hodit suroviny do pánve a za občasného míchání připravit výtečné jídlo – to je jeden z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů vaření. A také jeden z nejzdravějších, protože při něm neztrácíme z potravin mnoho živin a n... více


Wok 100% Wok 2012, kolektiv autorů

Tuto edici tvoří více než třicet útlých kuchařských knížek přinášejících recepty z různých surovin a pro různé příležitosti, ať už jde o ovocné saláty, dezerty, pokrmy připravované na pánvi, jednohubky, steaky či recepty... více


Ottova kuchařka: Vaříme ve woku 90% Ottova kuchařka: Vaříme ve woku 2009, kolektiv autorů

Ottova kuchařka Vaříme na woku nám poradí, jak si vybrat správnou pánev a ostatní náčiní, jak připravit základní omáčky, marinády a přílohy a dalších více než 100 rychlých receptů na jídla z celé Asie. více


Vaříme ve woku: Zelenina 100% Vaříme ve woku: Zelenina 2005, kolektiv autorů

Příprava zeleniny na pánvi wok splňuje všechny požadavky asijské kuchyně - jednoduchost a svěžest. Díky rychlé úpravě zelenina zůstane křupavá, a navíc si uchová svou vůni, vitamíny i živiny. Před vařením zeleninu většin... více


Kuchařka WOK 100% Kuchařka WOK 2004, Renata Zlatá

Recepty a seznámení s kuchyňským pomocníkem-pánví WOK. Najdeme zde popis co je pánev WOK i návod jaký WOK si koupit,jak ji udržovat a jak ve WOKU vařit a zároveň recepty od polévky až po moučníky připravené na této pá... více


Wok - Moderní, rychlé a úsporné vaření 40% Wok - Moderní, rychlé a úsporné vaření 2002, Michal Horecký

Kniha uvádí přípravu jídel v pánvi wok. Je rozšířená téměř v celé Asii. Dnes se stává oblíbeným pomocníkem našich hospodyněk. více


Wok  - 63 osvědčených receptů 100% Wok - 63 osvědčených receptů 2008, kolektiv autorů

Máte rádi asijskou kuchyni? Aby vaše jídla měla tu správnou chuť, připravujte je na pánvi wok. Můžete v ní uvařit vše, co máte tak rádi - zeleninu, maso, těstoviny, jídla s rýží, dary moře a dokonce i polévky. Přinášíme ... více


Kuchařka vaříme na pánvi wok a v titanovém nádobí 60% Kuchařka vaříme na pánvi wok a v titanovém nádobí 2001, Karina Havlů

rychlá úprava zeleniny, masa, ale i moučníků více


Pokrmy na pánvi wok 60% Pokrmy na pánvi wok 2000, Olga Ticháčková

příprava masa na pánvi wok více


Pánev WOK aneb nejen čína na talíři 100% Pánev WOK aneb nejen čína na talíři 1999, Pavel Martin

Pánev wok patří k základnímu vybavení čínské kuchyně, její zvláštní tvar napomáhá rychlé a zdravé úpravě masa a především zeleniny, navíc se dá použít k vaření v páře i k dušení a speciálnímu uzení. Tato kniha vás naučí,... více


Nejlepší pokrmy z woku a pánve - Asijská kuchyně 80% Nejlepší pokrmy z woku a pánve - Asijská kuchyně 2007, kolektiv autorů

Tato kuchařka obsahuje recepty na přípravu nejrůznějších pokrmů z Dálného východu. Všechny mají výraznou chuť a vůni a můžeme je předkládat samostatně jako pohoštění, k obědu či k večeři, nebo z nich vytvořit hostinu o n... více


Wok snadno a rychle 80% Wok snadno a rychle 2002, Angelika Ilies

Hluboká pánev wok si u nás získává stále více příznivců a nadšenců. Hlavním důvodem bude patrně novost a módnost tohoto způsobu vaření, ale i rychlost přípravy jednotlivých pokrmů. Recepty je možno vyzkoušet i v klasické... více


Pánev wok, pokrmy nejen asijské 80% Pánev wok, pokrmy nejen asijské 2007, Karina Havlů

Anotace Wok je široká, hluboká a oblá pánev, která může sloužit zároveň jako hrnec. Slouží k rychlé úpravě masa, zeleniny, ale i třeba moučníků. Ve woku můžeme pokrmy dusit, vařit v páře nebo smažit. Pokrmy připravujeme... více


Wok 0% Wok 2013, kolektiv autorů

Tato knížka nabízí vyčerpávající informace o použití woku jako univerzální pomůcky v kuchyni včetně fotografií pokrmů, nad nimiž se přímo sbíhají sliny nejen fanouškům asijské kuchyně. Pokuste se objevit možnosti použití... více


Wok 0% Wok 1999, kolektiv autorů

Kuchařka s recepty pro vaření s wokem. Celostránkové fotografie a snadné recepty pro všechny milovníky asijské kuchyně. více