wok

štítek, 12 knih


Wok - Špalíček receptůWok - Špalíček receptů2003, S. Davies

Kuchařka obsahuje 120 exotických receptů z různých koutů Dálného východu, upravených pro potřeby domácích kuchyní. více


Wok - Asijská kuchyně na každý denWok - Asijská kuchyně na každý den2007, k. autorů

Pokuste se objevit možnosti použití woku, které jsou téměř bez hranic a nechte se okouzlit bezpočtem receptů, které lze na woku připravit, a to od zeleninových jídel přes ryby, maso drůbež až po exotické sladkosti. Tato ... více


WokWok2007, k. autorů

Jak dokonalé je asijské kuchařské umění, tak promyšlené je i asijské kuchyňské nářadí. Velká hluboká půlkulatá pánev - wok - je nadčasová a spotřebou tepelné energie velmi úsporná. Je neodmyslitelnou součástí vybavení mo... více



Wok - Více než 100 nepostradatelných receptůWok - Více než 100 nepostradatelných receptů2009, k. autorů

Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, ... více


Wok - Moderní, rychlé a úsporné vařeníWok - Moderní, rychlé a úsporné vaření2002, M. Horecký

Kniha uvádí přípravu jídel v pánvi wok. Je rozšířená téměř v celé Asii. Dnes se stává oblíbeným pomocníkem našich hospodyněk. více


Wok  - 63 osvědčených receptůWok - 63 osvědčených receptů2008, k. autorů

Máte rádi asijskou kuchyni? Aby vaše jídla měla tu správnou chuť, připravujte je na pánvi wok. Můžete v ní uvařit vše, co máte tak rádi - zeleninu, maso, těstoviny, jídla s rýží, dary moře a dokonce i polévky. Přinášíme ... více


Wok snadno a rychleWok snadno a rychle2002, A. Ilies

Hluboká pánev wok si u nás získává stále více příznivců a nadšenců. Hlavním důvodem bude patrně novost a módnost tohoto způsobu vaření, ale i rychlost přípravy jednotlivých pokrmů. Recepty je možno vyzkoušet i v klasické... více


Wok snadno a rychle - 100 zdravých a lahodných receptůWok snadno a rychle - 100 zdravých a lahodných receptů2018, C. Huang

Hodit suroviny do pánve a za občasného míchání připravit výtečné jídlo – to je jeden z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů vaření. A také jeden z nejzdravějších, protože při něm neztrácíme z potravin mnoho živin a n... více


Vaříme ve woku: ZeleninaVaříme ve woku: Zelenina2005, k. autorů

Příprava zeleniny na pánvi wok splňuje všechny požadavky asijské kuchyně - jednoduchost a svěžest. Díky rychlé úpravě zelenina zůstane křupavá, a navíc si uchová svou vůni, vitamíny i živiny. Před vařením zeleninu většin... více


Nejlepší pokrmy z woku a pánve - Asijská kuchyněNejlepší pokrmy z woku a pánve - Asijská kuchyně2007, D. Eisenmannová

Tato kuchařka obsahuje recepty na přípravu nejrůznějších pokrmů z Dálného východu. Všechny mají výraznou chuť a vůni a můžeme je předkládat samostatně jako pohoštění, k obědu či k večeři, nebo z nich vytvořit hostinu o n... více


WokWok2013, k. autorů

Tato knížka nabízí vyčerpávající informace o použití woku jako univerzální pomůcky v kuchyni včetně fotografií pokrmů, nad nimiž se přímo sbíhají sliny nejen fanouškům asijské kuchyně. Pokuste se objevit možnosti použití... více


WokWok1999, k. autorů

Kuchařka s recepty pro vaření s wokem. Celostránkové fotografie a snadné recepty pro všechny milovníky asijské kuchyně. více


Doporučené štítky

vaření čínská kuchyně kuchařky asijská kuchyně kuchařské recepty