Účelem Mezinárodní kuchařky je rozšířit sortiment u nás připravovaných jídel o další pokrmy, které se osvědčily v jiných zemích, a zpestřit náš jídelníček. Všechny uvedené pokrmy z kuchyní různých národů odpovídají zásad... více
Čínská domácí kuchyně - jídla z mouky - rýže - sója 1988, Thang Jüngling
Obrazová kuchařka Panoramy II. soubor. Kynuté těsto, tvrdé těsto, měkké těsto, pařené těsto, různá těsta, těstoviny a rýže, sója. více
Culinaria Čína 2011, Claudia Piras
Culinaria Čína je další inspirativní a výpravnou publikací z nakladatelství Slovart z edice Kulinárních průvodců. Čína a její kulinářské speciality se staly synonymem pro lehkou, ale rafinovanou kuchyni. Trochu tajemná, ... více
Čínská domácí kuchyně - polévky, maso, zelenina 1987, Thang Jüngling
Obrazová kuchařka Panoramy I. soubor. více
123 čínskych receptov v slovenskej kuchyni 1989, Zdenka Heřmanová
Názov ani počet receptov prvej ,,čínskej kuchárky", ktorá vychádza na Slovensku, vonkoncom nie je náhodný. Knižka obsahuje recepty len tých jedál, ktoré sa dajú pripraviť z naších domácích surovín. více
Testament pana Tena 1987, Vladimír Sís
Knížka kulinářských veršů a vyprávěnek, posbíraných za dlouhé cesty do Tibetu, doplněné říkankami a výběrem z básní starých čínských mistrů o jídle a pití, jakož i recepty na přípravu exotických pochoutek. více
Čínská kuchyně 1967, Michael Dobromil Klíma
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Wok - Více než 100 nepostradatelných receptů 2009, kolektiv autorů
Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, ... více
Čínská kuchyně 2004, Marta Orlowska
Recepty z čínské kuchyně. více
Domácí čínská kuchyně 2015, Gok Wan
Čínská kuchyně, s níž se setkáváme v Evropě, je přizpůsobena západním chutím. Jídla, která se naučil Gok od svého otce, jsou jednoduchá, rychlá, zdravá a úplně jiná. Kniha obsahuje „tajné“ rodinné recepty a pokrmy, s nim... více
Čínská kuchařka 1995, Michael Dobromil Klíma
Kuchařka sestavená naším předním gastronomickým odborníkem. více
Kuchařské speciality 1: Čínská kuchyně 1979, Dagmar Lánská
Obsahuje 21 karet s barevnými fotografiemi, na kterých jsou z druhé strany napsány (česky, rusky a německy) jednotlivé recepty. 2. vydání. více
Svetová kuchárka 1987, Anna Vydrová
V knize jsou zařazeny recepty na nejznámější jídla hlavně z kuchyně franc., čínnské, ruské, italské, anglické a americké. více
Velká mezinárodní kuchařka 1998, Judith Ferguson
Řada receptů klasických jídel francouzské, italské, řecké, španělské, čínské a mexické kuchyně. Recepty obsahují popis krok za krokem, doprovázený fotografiemi. Poznámka kuchaře uvádí dobu přípravy, způsob podávání, obmě... více
Čínska kuchyňa 1999, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Čínská kuchyně 2006, Linda Doeser
Recepty a podrobné návody na pokrmy asijské kuchyně obsahují barevnou fotografii hotového jídla. Předpisy jsou upraveny pro použití evropských kuchařů. více
Čínská kuchyně po česku - nové rozšířené vydání 300 receptů 2004, Vladimír Příhoda
Pokrmy připravované podle předpisů čínské kuchyně mají na celém světě zvuk opravdového gastronomického zážitku. Nikdy hosty nezklamou, jsou vždy vkusně upravený, vždy z čerstvé zeleniny a kvalitního masa. více
Čínské recepty v české kuchyni 2004, Jana Horecká
Známější jídla, která se dají připravit ze surovin poměrně běžných na našem trhu. více
Čínská kuchyně 2009, Jana Duží
Publikace obsahuje kuchařské předpisy na přípravu čínských pokrmů (polévky, drůbež, ryby a plody moře, hovězí, vepřové, skopové maso a zvěřina, jídla ze zeleniny a hub, zeleninové saláty a moučníky a sladkosti). více
Orientální kuchyně 2001, kolektiv autorů
Sbírka receptů indických,čínských a japonských specialit více