drůbež
štítky
103 knih
Pokrmy z masa, ryb a drůbeže 2002, Zdeněk Roubínek
Kuchařky pana Roubínka patří k velmi oblíbeným v současné době.Autor své recepty dovede popsat lákavě a srozumitelně. více
Minutky 1978, Libuše Vlachová
Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více
100+1 drůbežích jídel 1985, Oldřich Kosek
Brož., menší formát, kuchařka. více
Základy chovu hrabavé drůbeže 1994, Eva Tůmová
Příručka pro začínající chovatele hrabavé drůbeže více
Kuchařka kuře pro labužníky 1998, Jaroslav Vašák
Další z řady kuchařek, tentokrát je úplně celá o kuřeti, aneb maso pro všechna vyznání. více
Drůbeží speciality 1969, Alois Houžvička
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Základy chovu vodní drůbeže 1994, Eva Tůmová
Příručka pro začínající chovatele hus a kachen více
Kuře pro pány i kmány 1998, Jaroslav Vašák
Soubor předpisů k rozmanité úpravě kuřecího masa a drůbeží sekané (polotovar). více
Krocan 2013, Gilles Laurendon
Popis toho jak vypadá, kde žije, co jí + dvě pohádky. více
Kuře 2007, kolektiv autorů
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Kuře tradičně i netradičně 1991, Jaroslav Vašák
V této publikaci jsem shromáždil nejzajímavější úpravy kuřete, které rozšíří Váš dosavadní receptář. více
Kuře a krůta 222x jinak 2003, Luboš Bárta
Kuřecí a krůtí jídla. více
Hydinové špeciality 1990, Júlia Frank
460 jedál z domácej hydiny (kura, sliepka, kačica, hus, morka, holuby, perlička) a pernatej zveri (divé kačice, bažanty). více
Chov drůbeže 2014, Glenn Drowns
Obsažná chovatelská příručka se důkladně zabývá běžnými druhy (slepice, krůty, kachny, husy), a věnuje dostatek pozornosti i méně časté drůbeži (perličky, japonské křepelky, holubi, labutě ad.). Přehledně popisuje základ... více
Vaření II 1968, Maryna Klimentová
Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec. více
Vzorník plemen drůbeže 1979, kolektiv autorů
Publikace podává přehled plemen velké i zakrslé drůbeže, hus, kachen, krůt a perliček, a to nejen drůbeže, která se u nás chová, ale i některých zahraničních druhů. Informuje o zoologickém zařazení a původu drůbeže a o j... více
Ryba, zvěřina, drůbež 1994, Dr. Oetker
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Drůbež se nikdy nepřejí 2007, Vladimír Chaloupka
Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více
Kuře, krůta a ryby - 130 receptů 2007, Jitka Höflerová
130 receptů z drůbeže a ryb. více
Tradičná babičkina kuchárka 3 2015, Zdenka Horecká
Kačacie a husacie hody, Vianoce, Veľká noc a Fašiangy. Kniha manželov Horeckých obsahuje najlepšie recepty kačacích a husacích hodov s rôznymi tradičnými prílohami, recepty sviatočných jedál - šaláty, polievky, hlavné... více