drůbež

štítky

103 knih


Pokrmy z masa, ryb a drůbeže 100% Pokrmy z masa, ryb a drůbeže 2002, Zdeněk Roubínek

Kuchařky pana Roubínka patří k velmi oblíbeným v současné době.Autor své recepty dovede popsat lákavě a srozumitelně. více


Minutky 80% Minutky 1978, Libuše Vlachová

Kromě předpisů na přípravu minutek z hovězího, telecího, vepřového, skopového, mletého a velrybího masa, z drůbeže, zvěřiny a uzenin informuje autorka o vhodných druzích masa a o technologii přípravy minutek. Zabývá se t... více


100+1 drůbežích jídel 80% 100+1 drůbežích jídel 1985, Oldřich Kosek

Brož., menší formát, kuchařka. více




Základy chovu hrabavé drůbeže 80% Základy chovu hrabavé drůbeže 1994, Eva Tůmová

Příručka pro začínající chovatele hrabavé drůbeže více


Kuchařka kuře pro labužníky 100% Kuchařka kuře pro labužníky 1998, Jaroslav Vašák

Další z řady kuchařek, tentokrát je úplně celá o kuřeti, aneb maso pro všechna vyznání. více


Drůbeží speciality 80% Drůbeží speciality 1969, Alois Houžvička

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Základy chovu vodní drůbeže 80% Základy chovu vodní drůbeže 1994, Eva Tůmová

Příručka pro začínající chovatele hus a kachen více


Kuře pro pány i kmány 80% Kuře pro pány i kmány 1998, Jaroslav Vašák

Soubor předpisů k rozmanité úpravě kuřecího masa a drůbeží sekané (polotovar). více


Krocan 40% Krocan 2013, Gilles Laurendon

Popis toho jak vypadá, kde žije, co jí + dvě pohádky. více


Kuře 100% Kuře 2007, kolektiv autorů

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Kuře tradičně i netradičně 60% Kuře tradičně i netradičně 1991, Jaroslav Vašák

V této publikaci jsem shromáždil nejzajímavější úpravy kuřete, které rozšíří Váš dosavadní receptář. více


Kuře a krůta 222x jinak 100% Kuře a krůta 222x jinak 2003, Luboš Bárta

Kuřecí a krůtí jídla. více


Hydinové špeciality 100% Hydinové špeciality 1990, Júlia Frank

460 jedál z domácej hydiny (kura, sliepka, kačica, hus, morka, holuby, perlička) a pernatej zveri (divé kačice, bažanty). více


Chov drůbeže 100% Chov drůbeže 2014, Glenn Drowns

Obsažná chovatelská příručka se důkladně zabývá běžnými druhy (slepice, krůty, kachny, husy), a věnuje dostatek pozornosti i méně časté drůbeži (perličky, japonské křepelky, holubi, labutě ad.). Přehledně popisuje základ... více


Vaření II 100% Vaření II 1968, Maryna Klimentová

Soubor rad a zkušeností, určených začátečníkům ve vaření, obsahuje základní pokyny pro zpracování masa, zvěřiny, drůbeže, ryb, mléka, sýrů a vajec. více


Vzorník plemen drůbeže 100% Vzorník plemen drůbeže 1979, kolektiv autorů

Publikace podává přehled plemen velké i zakrslé drůbeže, hus, kachen, krůt a perliček, a to nejen drůbeže, která se u nás chová, ale i některých zahraničních druhů. Informuje o zoologickém zařazení a původu drůbeže a o j... více


Ryba, zvěřina, drůbež 80% Ryba, zvěřina, drůbež 1994, Dr. Oetker

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Drůbež se nikdy nepřejí 100% Drůbež se nikdy nepřejí 2007, Vladimír Chaloupka

Drůbež na našem stole patří neodmyslitelně do moderního stravovacího režimu. Vzhledem k širokým možnostem přípravy drůbežího masa považujte následující předpisy jako inspiraci pro úpravu podle vlastní fantazie a obsahu l... více


Kuře, krůta a ryby - 130 receptů 100% Kuře, krůta a ryby - 130 receptů 2007, Jitka Höflerová

130 receptů z drůbeže a ryb. více


Tradičná babičkina kuchárka 3 80% Tradičná babičkina kuchárka 3 2015, Zdenka Horecká

Kačacie a husacie hody, Vianoce, Veľká noc a Fašiangy. Kniha manželov Horeckých obsahuje najlepšie recepty kačacích a husacích hodov s rôznymi tradičnými prílohami, recepty sviatočných jedál - šaláty, polievky, hlavné... více