Živelná pohroma a sexy hasič

recenze

Následuj oheň (2023) 4 z 5 / Aracely
Následuj oheň

Tak tato kniha byla velmi zajímavá! Hailey je jako chodící, živelná katastrofa a její zachránce je Dylan.
Okouzlující a sexy, zřejmě až pekelně sexy hasič . Musel jí pořád zachraňovat.

K Dylanovi nemám žádnou výtku, za to Hailey si pořádně seděla na vedení! Občas jsem měla chuť jí proplesknout a zatřást s ní a to hlavně kvůli Dylanovi.

Oba to nemají jednoduché. Šílený ex partneři, zlá matka, spoustu démonů v sobě a nedůvěra v toho druhého. Hailey se spálila. Dylan měl taky své démony z minulosti, ale jemu jsem fandila od začátku. Kdo by nepodlehl sexy hasiči, který rozdmýchá oheň ve vašich srdcích a vašem těle?

Erotické scény byly tak žhavé, že jsem ráda, že jsem to četla ve čtečce a nemohl ,,chytit papír v knížce .“
Nicméně podané reálně, řekla bych normálně, žádné nesmyslné popisky jako v jiných knihách. Sex zde není na prvním místě, ale kniha má děj.
Řeší se rodinné vztahy, partnerské vztahy, láska, i těžká témata a několik postav je velice zlých. Na můj vkus je to pak už moc překombinované, zbytečně natahovaný děj. Něco je naznačeno, ale pak už se k tomu autorka nevrací. Klidně bych knihu trochu zkrátila a něco vynechala nebo tomu dala víc prostoru v ději, ale spíše vynechala.

"Dylan se pousměje. ,,Když myslíš," mrkne na mě a společně se mnou začne zpívat refrén.
,,Tam, kde je touha, bude i plamen. Tam, kde je plamen, někdo se musí spálit.
Ale jen proto, že to pálí. Neznamená to, že zemřeš. Musíš se zvednout a zkoušet, zkoušet, a zkoušet. Legrační, jak srdce může klamat. Zdaleka nejen jednou či dvakrát. Proč se zamilováváme tak snadno? I když to není správné..."
A když píseň skončí, uvědomím si, kolik je v ní pravdy. Ale páni! On umí zpívat. Trochu se zastydím. ,,Je s tebou sranda," z ničeho nic prohodí. S tebou taky, pomyslím si. Jen se usměju a zapíchnu pohled stydlivě před sebe. Cesta je dlouhá a mě fakt začíná čím dál víc zajímat, kam mě veze. ,, Už jedeme dvě hodiny. " Kde mě chceš zakopat?" Zeptám se a na rtech si pohrávám s úsměvem. ,,Ještě tak dvě hodiny. Na chvíli zastavíme. Dáme kafe?" Nevěděla jsem, že sériový znásilňovači kupují svým obětem kávu." Zadržuju úsměv.
,,Já jsem jiný sériový znásilňovač," pousměje se.

Str. ~ 47.

Je to moje první kniha od této autorky. Nalákala mě anotace a byla jsem na knihu velmi zvědavá.
Ubírám 1* za již zmíněné, ale dávám zasloužené 4*.
Kniha se mi líbila, byla velmi čtivá, o hasiči jsem knihu ještě nečetla a těšila jsem se, jaké to bude a nejsem zklamaná.

Naopak, doporučuji k přečtení.
A doufám, že autorka už píše nebo napíše další knihu o nějakém sexy muži, která bude podobně žhavá :-).

Komentáře (0)

Přidat komentář