Vražedná naděje - čtvrtý díl detektivní série

recenze

Vražedná naděje (2024) 5 z 5 / Kizuizi
Vražedná naděje

Za recenzní výtisk v rámci spolupráce děkuji nakladatelství Albatros Media (Kniha Zlin)

Na tenhle Den díkůvzdání se Madison moc těší, protože ho konečně bude slavit se svým synem. Jenže se zdá, že někdo jim nechce dopřát klid - byla nahlášena vražda mladé ženy, která pracovala v domě pro seniory a Madison místo přípravy večeře pátrá po vrahovi...

Konečně je to tady a vydání čtvrtého dílu se blíží. Tahle série je nejen skvělá, ale pro mne i dost návyková a jestli mi chcete říct, že máte rádi krimi a tuhle sérii jste ještě nečetli, mohu dodat jediné: chyba!

Vražedná naděje je už čtvrtý díl série s detektivem Madison Harperovou a soukromým vyšetřovatelem Nateem Monroem a i když je tahle série čtivá, výborná a návyková, doteď jsem nebyla schopna vybrat si díl, který se mi líbí nejvíc. Ale to se právě mění, protože vítězem je tehle díl!

Děj pokračuje pár měsíců po předchozích událostech a opět si ponechává stejný styl - i tentokrát nechybí "výlet" do minulosti, kterým všechno začíná, ani následné vyšetřování v přítomnosti. Také se střídá pohled na hlavní postavy Madison a Natea, kdy má sice každý z nich svůj vlastní případ, ale jelikož zůstali přátelé, rádi si vypomohou. A samozřejmě nechybí ani náš přítel Brody!

Knížka je čtivá, svižná, napínavá a autorka nám přichystala několik šokujících zvratů. Musím se přiznat, že v jednom okamžiku mi i běhal mráz po zádech, protože teda to byla chvilka... nene nebojte, já nic neprozradím, na to se budete muset mrknout sami.

Vražedná naděje je pro mne opravdu zatím nejlepším dílem téhle série a i když vím že ve chvíli, kdy píšu tyto řádky, ještě nevyšla, nemohu se ubránit těšení se na další díl.

Nadšenci do krimi zapište si datum 13. 5.! To totiž kniha Vražedná naděje vychází a věřte mi, že o tenhle příběh nechcete přijít!


Vražedná naděje Vražedná naděje Wendy Dranfield

Detektiv Madison Harperová se těší na Den díkůvzdání, který po letech strávených ve vězení konečně zase oslaví se svým synem. Ale ani jí, ani městečku Lost Creek není poklidný sváteční den dopřán. V domě na okraji města je totiž b... více


Komentáře (0)

Přidat komentář