Vražedná naděje přehled
Madison Harperová série
Detektiv Madison Harperová se těší na Den díkůvzdání, který po letech strávených ve vězení konečně zase oslaví se svým synem. Ale ani jí, ani městečku Lost Creek není poklidný sváteční den dopřán. V domě na okraji města je totiž bez známek života nalezena Terri Summersová, pečovatelka z místního domova pro seniory. Byla to laskavá žena, která si žila svůj život a do ničeho se nepletla, tak proč by jí někdo ubližoval? Madison má pramálo vodítek a náhlé úmrtí v policejním týmu do vyšetřování vnese ještě větší zmatek. Plné ruce práce má i Nate Monroe. Rozhodl se totiž prozkoumat odložený případ, jehož stín se nad Lost Creek vznáší už šest let – zmizení manželky a vnuka Vince Radera, majitele místního bistra. Podaří se Nateovi vyřešit záhadu a najít odpovědi, po kterých Vince tak dlouho prahne? Oba případy jsou spletité a plné neznámých a naděje na jejich rozmotání může být vražedná.... celý text
Originální název: Gone to Her Grave, 2022
Co říkají o knize uživatelé?
Čtvrtý díl série o Madison Harperové a Nateovi Monroeovi opět potěšil čtenáře. Mnozí chválí napínavý děj a výborně napsané postavy. Vražda mladé pečovatelky a zmizení rodiny tvoří dvě hlavní zápletky, které se skvěle proplétají. Čtenáři oceňují, jak autorka udržuje vysokou úroveň a napětí. Vztahy mezi postavami se vyvíjejí a čtení je stále zábavné a poutavé. Všichni se těší na další pokračování, které slibuje další zajímavé příběhy. Více v komentářích.
Komu by se kniha Vražedná naděje mohla líbit?
- Fanoušci detektivních příběhů
- Čtenáři, kteří mají rádi napínavé zápletky
- Milovníci silných postav a jejich vztahů
- Ti, kdo preferují postupné čtení sérií
- Čtenáři hledající kvalitní a čtivé knihy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražedná naděje. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 121 komentářůSouvisející novinky - Vražedná naděje (1)
Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)
12.05.2024
Kniha Vražedná naděje v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 5x |
| v Přečtených | 616x |
| ve Čtenářské výzvě | 28x |
| v Doporučených | 37x |
| v Mé knihovně | 205x |
| v Chystám se číst | 152x |
| v Chci si koupit | 49x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Wendy Dranfield také napsal(a)
| 2022 | Pád do tmy |
| 2023 | Volání o pomoc |
| 2023 | Příchuť zla |
| 2024 | Vražedná naděje |
| 2024 | Mrazivé vyhlídky |

89 %
79 %

Opět napínavé od začátku až do konce. Jako u předešlých dílů ani tady do poslední chvíle netušíte (nebo možná tušíte, ale stejně je tam vždy nějaký zvrat) kdo je vlastně vrah. Mě se to moc hezky čte, Madison a Nateovi moc fandím, samozřejmě taky Brodymu a dalším novým kladným postavám, které přibývají.
Už mám v ruce další díl a těším se na další skvělý zážitek, který nepochybuju, že mi pátý díl této série přinese.