Příchuť zla přehled
Madison Harperová série
Minulost volá. Třetí díl návykové detektivní série. Madison Harperová s pomocí Natea Monroea konečně očistila své jméno. Teď musí znovu vybudovat svou kariéru a také vztah se synem, s nímž se během uvěznění nesměla vídat. Hned první den cestou do práce Madison najde havarované auto, v něm spoustu krve a opuštěné batole. Vzápětí se rozjíždí vyšetřování plné komplikací. Nateovi se mezitím ozve otec Jack Connor, což nevěstí nic dobrého. Vezme spravedlnost do svých rukou, nebo ďábelského kněze přenechá s největším sebezapřením policii?... celý text
Originální název: Little Girl Taken, 2021
Co říkají o knize uživatelé?
Třetí díl série Detektiv Madison Harperová přináší napínavý příběh. Hlavní postavy, Madison a Nate, se vracejí k vyšetřování složitých případů. Madison se po očištění jména opět stává detektivem a hned první den narazí na havarované auto s opuštěným batoletem. Čtenáři chválí napínavý děj a emocionální momenty, které je drží v napětí až do konce. Mnozí doporučují přečíst předchozí díly, aby lépe porozuměli souvislostem a postavám. Více v komentářích.
Komu by se kniha Příchuť zla mohla líbit?
- Fanoušci detektivních příběhů
- Čtenáři, kteří ocení napínavé zápletky
- Milovníci silných emocí a charakterů
- Ti, kdo preferují krátké kapitoly a svižné tempo
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Příchuť zla. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 138 komentářůSouvisející novinky - Příchuť zla (2)
10 nejprodávanějších eknih (říjen)
10.11.2023
Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)
15.10.2023
Kniha Příchuť zla v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 6x |
| v Přečtených | 726x |
| ve Čtenářské výzvě | 41x |
| v Doporučených | 45x |
| v Mé knihovně | 250x |
| v Chystám se číst | 203x |
| v Chci si koupit | 60x |
| v dalších seznamech | 6x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Wendy Dranfield také napsal(a)
| 2022 | Pád do tmy |
| 2023 | Volání o pomoc |
| 2023 | Příchuť zla |
| 2024 | Vražedná naděje |
| 2024 | Mrazivé vyhlídky |

81 %
56 %
68 %
Již třetí díl výborné série vyšetřování detektiva sympatické Medison Harperové, která se po očištění svého jména vrací ke svému původnímu zaměstnání u policie. Hned první její případ ve vyšetřování totožnosti malého nemluvněte, které objeví v havarovaném autě opuštěném bez řidiče. Při vyšetřování je jí nápomocen i její přítel Nate a nezbytný psí kamarád Brody. Nate konečně dostihne i záludného otce Connora, který zapřičinil jeho neorávněné dlouholeté vězení a je rozhodnut ho zabít.
Opět zajímavý napínavý příběh, který jsem si tentokráte přečetl ve formě e-knihy. Doporučuji ho k přečtení i dalším čtenářům nejlépe postupně po přečtení předchozích dílů série, na které volně navazuje. Už se těším na čtvrtý díl. Dávám opět 5*