Vlčí série pokračuje

recenze

Osudové pouto (2023) 5 z 5 / renulka16
Osudové pouto

Erotická fantasy série pokračuje. Ayla, vyvrženec smečky Raka, našla své místo ve třinácté smečce Hadonoše. Když je její nová rodina napadena smečkou Lvů, Ayla za ni statečně bojuje. Nakonec ji Lvi unesou. Alfa vůdce Jordan, její Slunečními čarodějkami vyvolený partner, s ní má totiž velké plány. Odolá Ayla partnerskému poutu?

Vlčí série pokračuje a jak skvěle skončila, tak i skvěle začala. Obě knihy jsem přečetla na jeden zásah, protože takhle úžasné fantasy mě dlouho nepotkalo.

Jedná se sice o erotickou fantasy, ale jsem ráda, že sexuálních scén není přehršel a narozdíl od prvního dílu jsou zde daleko něžněji a lépe popsány. V prvním díle to ale má naštěstí lehké odůvodnění, tak když člověk přihmouří oko, dá se to lehce pochopit.

Tomuto dílu prakticky nemám co vytknout, jen to, že nedoporučuji čtení, pokud nejsou vydané všechny díly a nemůžu se pustit okamžitě do pokračování, protože opět konec zůstal otevřený a pěkně mě nabudil.

Knihu doporučuji určitě milovníkům fantasy, vlkodlaků a těm, kteří ocení i erotické scény ve fantasy světě!


Osudové pouto Osudové pouto Elizabeth Briggs

Erotická fantasy série pokračuje. Ayla, vyvrženec smečky Raka, našla své místo ve třinácté smečce Hadonoše. Když je její nová rodina napadena smečkou Lvů, Ayla za ni statečně bojuje. Nakonec ji Lvi unesou. Alfa vůdce Jordan, její ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář