Zůstane to mezi námi

recenze

Zůstane to mezi námi (2024) 4 z 5 / renulka16
Zůstane to mezi námi

Knihy od autorského dua Christina Lauren je vždycky sázka na jistotu a ani v tomto případě tomu nebylo jinak.
Osobně jsem překvapená, že Zůstane to mezi námi má vcelku nízké hodnocení, protože mně osobně to přišlo daleko lepší Jako například Experiment s láskou nebo Rovnice lásky. Tím nechci říct, že by ty knihy byly špatné, ale tato kniha se mi četla skvěle.

Nechci se opakovat, ale musím souhlasit s jedním komentářem u knihy. Styl vyprávění je opravdu podobný stylu Evelyn Hugo (není to tedy tak echt propracovaný jako Evelyn, ale pokud se vám líbila, potom se vám musí líbit i Zůstane to mezi námi.
Příběh o slavné dvojici a jejich asistentů, jenž máme možnost poznat z jejich vyprávění, rozhovoru s policií nebo třeba taky z rozhovoru s reportéry a jiné.
Krom toho tady taky nechybí romantická linka, která byla skvělá. Vztah asistentů Carey a Jamese byl výživný a co se týká Melissy a Rustyho Tripových - další zajímavý fikční pár, který vám bude připadat jako skutečný.

Prima odreagování na jeden až dva večery.


Zůstane to mezi námi Zůstane to mezi námi Christina Lauren

V lásce a v práci je povoleno vše! Carey Douglasová pracuje pro Melissu a Rustyho Trippovy, známou guru dvojici z odvětví interiérového designu, skoro deset let. Carey pochází z farmy a u Melissy a Rustyho začala pracovat ve sv... více


Komentáře (0)

Přidat komentář