Twisted Games by Nikola

recenze

Twisted Games: Hry na ostří nože (2023) 2 z 5 / obedova.pauza
Twisted Games: Hry na ostří nože

“Kiss me like the world´s watching

Rhys Larson je profesionální bodyguard, který nemá ve zvyku si své klienty pouštět moc k tělu. To ovšem platí jen do doby, než přijme nabídku stát se osobním strážcem princezny Bridget. Mladá aristokratka je živel a Rhys brzy zjistí, že si možná tentokrát ukousl až příliš velké sousto. Zvládne být jejím “OCHRÁNCEM a zároveň si udržet odstup?

Bridget von Ascheberg aka princezna Bridget se snaží vést co možná “nejnormálnější život dokud to jen jde. Její nový bodyguard ji však dohání k šílenství. Copak ten chlap neumí na chvíli “vypnout a je ta neprůstřelná vesta skutečně nutná?

Příběh Bridget a Rhyse je ukázková “červená knihovna...ale bohužel musím říct, že si mne tihle dva nezískali. Ona je vcelku milá, ale on je na můj vkus až moc “dotkni se jí a o tu ruku přijdeš...což by nebylo úplně na škodu, kdyby si nehrál na ultra profesionálního bodyguarda s pevnými zásadami. Za mne tedy slabší tři hvězdičky, ale pokud máte chuť na trochu “spicy Deník princezny, tak tohle by mohlo být právě pro vás...

(SPOILER ZONE ->)

Princezna Bridget studuje v Americe. Její bodyguard však očekává se ženou narození prvního potomka, a tak je potřeba najmout jí nového “ochránce...na scénu tak přichází Rhys Larson. Až “otravně pohledný chlapík, který ačkoliv je mu teprve 31 stihl úspěšnou kariéru v armádě a posledních 5 let let pracuje coby jeden z nejlepších bodyguardů ve společnosti jeho přítele.
Tenhle sexy zádumčivý sokolík si zprvu s Bridget úplně do oka nepadne. Ona je totiž mladá a chce si život užívat, on je naopak ve svých letech skoro nad hrobem a navíc bere svou práci překvapivě vážně.
Postupem času si však na sebe zvyknou a vytvoří se mezi nimi něco jako “přátelství...ačkoliv v soukromí svých ložnic si to pravděpodobně každý dělá během představ na toho druhého.
Skutečný zlom ovšem nastane až ve chvíli, kdy je Bridget nucena vrátit se zpět do svého království a ujmout se povinností coby následnice trůnu.
Rhys totiž princeznu bere na “poslední dovolenou, kde dojde i na nějaké to “šmajchlování...
Po té následuje krátké odloučení hlavních postav...brzy se však opět shledají a tentokrát už je od sebe nikdo a nic nedokáže udržet. Tedy až na zastaralý zákon o tom, že si princezna (potažmo budoucí královna) musí vzít za muže někoho urozeného.

A tady nám Titanic najede na ledovec. Bridget pod tíhou své koruny podléhá a Rhyse opouští krátce potom, co jejich románek vyjde najevo. Ten se hroutí, ale záhy zjišťuje, že je vlastně princ nebo vévoda...no zkrátka, je urozený. To ovšem nic neznamená, protože Bridget se rozhodne archaický zákon zrušit a díky troše vydírání se jí to skutečně podaří. Náš pár se tak dává opět dohromady a vše končí zalité sluncem v obláčku růžového kouře.

Na to, jak mám pohádky ráda, tak tahle mě úplně nepřesvědčila. Stále si tak stojím za svým tvrzením, že nejlepší příběh bodyguard x klientka je Osobní strážce s Kevinem Costnerem. Rhys Larson mě totiž za celou knihu nedokázal přesvědčit, že je skutečně chlap s velkým “CH...


Twisted Games: Hry na ostří nože Twisted Games: Hry na ostří nože Ana Huang

Ta dívka mu nikdy nemůže patřit... to ho však nedokáže zastavit. Stoický, zádumčivý a arogantní elitní bodyguard Rhys Larsen má dvě pravidla: 1) Chránit své klienty za každou cenu. 2) Nezaplést se s nimi citově. Nikdy. A ješ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář