Tohle vás dostane!

recenze

Šepot kouzel (2023) 4 z 5 / malaknihomolka2
Šepot kouzel

Kniha byla neskutečně dobrá!
Další humbooktip, který stojí za to. Jedná se o Young adult fantasy, magický svět a ještě je to podobné knize Kouzla rodu Thornů, který u mě, ale vede.
Neočekávejte o toho něco velkého, je to přece jenom ya fantasy s předvídatelným koncem, ale kniha je napsána, tak dobře, že tohleto vůbec vadit nebude.

Eira je tichá dívenka, má staršího bratra, kterého všichni upřednostňují. Slyší v hlavě hlasy, ovládá vzácnou magii a je zabořená do svých myšlenek s knihami v rukou.
V příbězích nemám v lásce milostné trojúhelníky, ale tady to bylo až tak dobře napsané, že jsem to zvládla a fandila jsem jí ať si vybere správně.

Celá kniha je založena na turnaji pěti království, do kterého Eira vstoupí, jenomže to má háček, protože všichni fandí jejímu bratrovi, lidi se k ní chovají za mě hrozně, odsuzují jí ač jí ani neznají.

V Čarodějce a šepot kouzel jsem měla radši Alyss její nejlepší kamarádka, sedla mi více než Eira. Přišla mi hrozně silná a nebojácná, kéž by tam bylo více scén s ní. Na můj vkus, byla kniha až moc krátká, chtěla bych upřímně více detailů z turnaje.

Ač přesto jsem si knihu jsem se naprosto zamilovala. Určitě se pustím do dalších dílů a budu doufat, že dostanu více Alyss.

Moc děkuji za #spoluprace @humbook @humbook_blogeri

Komentáře (0)

Přidat komentář