Porazit krále a teď co dál?

recenze

Šťastně až navěky? (2023) 4 z 5 / malaknihomolka2
Šťastně až navěky?

Porazit krále a teď co dál?
Tohle je romantika, jako svině až jsem jim chtěla zakroutit krkem.
Zachránili svět, porazit krále a teď co dál? Nezbývá nic jiného, že na trůn usedne Arek král Artuš, který má svého mága Matta, který představuje Merlina.

Prokletí znělo najdi si do svých osmnáctin spřízněnou duši nebo zemřeš. A králi už za tři měsíce bude osmnáct let. Tohle z toho byla asi ta nejpomalejší slow burn romantika a že jsem jich už četla.

Kniha je LGBTQ+ gueer romantika, spojená s Artušem a Merlinem. Zároveň tahle ta knížka mě docela dost připomínala Srdcerváče. A jestli mě znáte natolik, tak víte, že tuhle tu knížku jsem si naprosto zamilovala. Ať už tím stylem jaká byla psaná, humor který tady překypoval, a to že to prostě bylo tak sladký a k tomu to byla ještě fantasy kniha.

Maličko mě na tom mrzelo, že to začínalo rovnou tím bojem, aby zachránili svět. Že tahle ta knížka nebyla trošičku delší trošičku víc vyšperkovaná, tak jak jsem já očekávala. Proč to začínalo rovnou tím, co se stalo potom, jak se tam ty postavy vyvýjeli, abysme mohli nahlédnout do hloubky těch ostatních postav, trošičku více než jsme dostali.

Ale i tak jsem si tuhle tu knížku naprosto zamilovala zamilovala jsem si to prostředí, ten styl jakým to bylo psáno.
Asi jsem se v životě takhle nezasmála jako u téhle téhle knihy.


Já děkuju moc za #spolupráci @humbook_blogeri @humbook #humbookblogeri

Komentáře (0)

Přidat komentář