Čtete to s láskou

recenze

Bez lásky (2022) 3 z 5 / malaknihomolka2
Bez lásky

Příběh vypráví o Georgii, která nebyla nikdy zamilovaná. A tak v příběhu snaží objevit kdo he ten pravý a s tím mi pomáhá její spolubydlící Rooney. Kterou jsem si naprosto zamilovala a měla jsem jí trošičku radši než Georgii.

Je to příběh ze střední školy naše hlavní hrdinka se přesouvá potom na vysokou školu a chce vyřešit problémy co vlastně je zač co, z čeho pochází z toho že ještě nikoho nemilovala, nikoho neměla ani s nikým neměla sex. Kniha má krátké kapitoly a to mě asi na tom bavilo nejvíce.

Kniha na mě asi byl až moc dlouhá až moc obsáhlá, ale zase na tom bylo zajímavý to jak se na to snažila přijít vlastně měla to nějaký příběh i když tam nebylo žádné velké bum, což mi ke konci docela vadilo, jelo to stále v jedné rovině.
Měla jsem pocit že se děj netáhnul, bylo to takový svižný, rychlý a opravdu se to četlo jako nesmírně rychle teda aspoň mně.

Knihu vám mohu jenom doporučit!
Za mě je tohle to nebylo pětihvězdičková kniha. Ani nevím proč kniha byla chytlavá tak krásně psaná, ale asi mě tam chybělo nějaké bum, nějaký ten zvrat, prostě něco.
Na Goodreads jsem tomu dala /5.

moc děkuji za #spoluprace @humbookblogeri @humbook #humbokblogeri

Komentáře (1)

Přidat komentář

Petule.brt
13.01.2023

Jen tip - dát recenzi před zvěřejněním někomu přečíst, aby opravil chyby...