Tlukot tisíců srdcí

recenze

Tlukot tisíců srdcí (2023) 5 z 5 / iftheydontdie
Tlukot tisíců srdcí

Láska nevypadá jako něco, nedá se k ničemu přirovnat. Láska má zvuk. Zní jako tisíc srdcí, které tepou v jediném rytmu. Zní jako zurčení vodopádu, jako ztichlý svět za rozbřesku. Můžete ji slyšet v noci, jak vás kolébá ke spánku, a uprostřed nejtemnějších dní k vám vtrhne jako hlasitý smích!"

Kiera Cass je velmi známou autorkou. Selekce jsou takové vstupní dveře do světa knih a vzpomínám si, že to byla taková moje první romantičtější série, do které jsem se jako začínající čtenář pouštěla. Styl psaní mě okouzlil a jak šly léta dopředu, Kiera vydala i dalších pár knih. Nebudu lhát, dodnes nechápu ten hype kolem Zaslíbené. Možná to je už mimo mou věkovou kategorii, přece jen jsem si tu chuť za poslední roky vytříbila, ale fakt mě to nenadchlo. Nu což, teď přichází ten moment, na který jsme všichni čekali.

Tlukot tisíců srdcí mi vytřel zrak. Opravdu! Bylo to naprosto parádní a bombastické! Ty emoce, které se mi při čtení střídaly, to ani nedokážu popsat. Jsem z knížky nadšená. Rozhodně velké plus tomu přidalo, že je to můj oblíbený topic-enemies to lovers. Panebože!! Lennox s Annikou proti celému světu, jenže ve skutečnosti jsou jejich povinnosti důležitější než láska. Nemohou být spolu.

Velmi velký rozdíl. Pokud bych měla porovnat Zaslíbenou a Tlukot tisíců srdcí, na plné čáře vyhrává Tlukot. Skvělost. Obálka je nádherná a příběh ještě lepší!

Až budete v knihkupectví a jen tak náhodou půjdete kolem toho regálu s touto knihou, vzpomeňte si na mně a kupte si ji. Je 10/10

Za knihu moc děkuji Humbooku #spoluprace

Komentáře (0)

Přidat komentář