Jak vyšplhat z 0 na 100?

recenze

Práce pozpátku (2022) 3 z 5 / iftheydontdie
Práce pozpátku

Další seberozvojová knížka, díky které budete o něco chytřejší. Tentokrát ve směru vedení firmy. Dozvíte se, jaké techniky fungují a jsou dlouhodobě udržitelné, abyste se z nuly dostali mezi ty nejlepší! Práce pozpátku je zákulisí všem velmi známé společnosti-Amazon. Dva autoři, kteří se podíleli na psaní této knihy, pracovali v Amazonu už od samého začátku a na velmi dobrých pozicích. Takže je vše opravdu napsané tak, abyste po přečtení knížky nabyli pár nových zkušeností.

Zde si můžete přečíst pár bodů, které jsou v knize blíže popisovány:
- Technika dvou pizz
- 5 proč
- Andonova šňůra
- Definovat, měřit, analyzovat
- Produkty Amazonu(Kindle, Melinda)
- Vstupní metriky
- Narativa

Vytkla bych jen jednu věc, kterou většinou vytýkám všem seberozvojovým knihám. Vadilo mi, že čtu určitou kapitolu a se zmíní o věci, ke které napíšou - BUDEME PROBÍRAT V KAPITOLE XY. Ale to jsem asi jenom nedočkavá.

Knize dávám 3 hvězdičky. Četlo se to pomaleji než třeba fantasy knížky, ale najdete zde opravdu tipy, které můžete využít pro dobro své firmy/obchodu/společnosti. Kniha je rozdělena do dvou částí, v první se dozvíte různé způsoby, které se v Amazonu používali, v druhé budou popsány produkty, které ve firmě vznikly. Zároveň budete v čele dění, takže uvidíte, jak se Amazon rozrůstá a co se děje v zákulisí.

Komentáře (0)