Tichý pláč

recenze

Tichý pláč (2023) 5 z 5 / renulka16
Tichý pláč

Když je sedmiletá Lucy Rossová unesena z kolotoče v dentonském městském parku, detektiv Josie Quinnová se i se svým týmem zapojí do usilovného pátrání. Je to právě ona, kdo najde Lucyin třpytivý motýlí batůžek, uvnitř nějž je nacpaný vzkaz s ničivým poselstvím: Zvedni telefon, nebo tvoje holčička zemře...

Již šestý díl s detektivem Josie Quinn. A já osobně musím konstatovat, že tento díl mě dostal ve všech směrech a nezaslouží nic jiného než plný počet hvězdiček a rozhodně to není tím, že by mě mohlo ovlivnit téma, jako únos malé holčičky, když ji mám doma. Nebudu ale lhát, že se nám blíží pouť a mám strach teď malou vzít na kolotoče O:).

Jde o to, že celý příběh má lehce pozvolné tempo, postupně se dozvídáme více o životě Josie a Noaha. Tentokrát si mě Noah jeho přístupem získal a odpouštím mu, jak se choval k Josie v minulém díle, byť pro to měl jasný důvod.

Kromě pozvolného tempa nám Lisa naservírovala i pár nečekaných vražd a velmi překvapující konec, který to za mě opravdu vyšvihl na vrchol, protože to, jak dokázala autorka skvělé zmást nás čtenáře, to se jí povedlo opravdu bravurně!

Celá tato série si zkrátka zaslouží být vidět. Je čtivá, psaná lehkým stylem, propracovaná a všechny si Vás určitě musí získat!


Tichý pláč Tichý pláč Lisa Regan

Když je sedmiletá Lucy Rossová unesena z kolotoče v dentonském městském parku, detektiv Josie Quinnová se i se svým týmem zapojí do usilovného pátrání. Je to právě ona, kdo najde Lucyin třpytivý motýlí batůžek, uvnitř nějž je nacp... více


Komentáře (0)

Přidat komentář