Temné tajemství!

recenze

Dívky, které zmizely (2017) 5 z 5 / TerezaMondeková
Dívky, které zmizely

Jocelyn a Charlotte jsou nevlastní sestry, které už nemůžou být rozdílnější. Jocelyn je krásná, sexy, odvážná, cílevědomá a lehkomyslná. Charlotte je zase důvěřivá, vážná a starostlivá. Zrovna teď se Charlotte snaží svou sestru kontaktovat, aby ji informovala o smrti své blízké kamarádky, ale Jocelyn je k nenalezení.

Max Culter je soukromí detektiv, který se nedávno přestěhoval do Seattlu, aby začal znovu po tom, co se jeho kariéra a manželství rozpadlo. Navíc je skoro na mizině, takže bere každou práci. Jako třeba případ Louise, který vypadá na sebevraždu, ale po bližším zkoumání je tu podezření, že šlo o vraždu. Navíc se do případu zapojí Charlotte Sawyerová, které se ztratila sestra, což je blízká přítelkyně Louise. Je možné, že spolu ty dva případy souvisí? Charlotte a Max spojí své síly, aby přišly na to, co se děje. Společně odhalují dávné, temné a děsivé tajemství, které může zničit každého, kdo se o něm dozví.



Úžasný! Příběh je skvěle vymyšlený a udivuje mě, jak ho autorka promyslela do toho nejmenšího detailu. Jak do sebe na konci všechno zapadne. Jak nás během příběhu překvapuje, šokuje, přidává stále nová a nová vodítka, informace, ale přitom neprozrazuje, kdo za tím vším je, nebo kdo je komplicem a jak to dopadne. Během knihy mi běhal mráz po zádech, byla jsem šokovaná, překvapená, neskutečně zvědavá. Líbilo se mi to propojení minulosti a přítomnosti. Hledání nezodpovězených otázek z minulosti, ale i přítomnosti. Odhalování starých, temných tajemství a jak to všechno souvisí. A všechno to okořenilo jiskření mezi hlavními hrdiny. Ta jejich láska, sbližování, romantika, budování důvěry mezi tím vším nebezpečím. Navíc jsem se dost pobavilo a to díky seniorům. Nemůžu se dočkat dalšího dílu!

Komentáře (0)

Přidat komentář