Taylor Swift miluju teď o něco víc?

recenze

Můžeš říct: Miluju tě (2024) 3 z 5 / zivotvknihovne
Můžeš říct: Miluju tě

Můžeš říct miluju tě, nebo nos můj dres na každý zápas @iamabookoholic

Začátek byl trošku pomalejší, ale to co přišlo pak byla fakt pecka. Celá povídka byla skvělá! Přesně můj šálek kávy. Jedno klišé za druhým, spousta nereálných situací a HOKEJ. Jakože všichni víme, že hokejisty v knihách fakt můžu a tady byli luxusní.

Klidně bych si přečetla celou knihu. Myslím, že kdyby postavy dostaly více prostoru a času bylo by to ještě lepší. Zároveň, ale smekám klobouk, že dokázala autorka do tak krátkého prostoru vměstnat funkční romantickou linku.

Obě postavy jsem si hrozně oblíbila a je škoda, že jsem nedostala víc malé Alex, ta byla skvělá. Bylo tam tolik skvělých scén, že jsem si je ani všechny nezapamatovala. Lepíků je dost naštěstí.
--------
Můžeš říct: Miluju tě
Bojím se výšek, ale s tebou bych skočil do neznáma @nofreeusernames

Všechny úvodní strany příběhu jsou skvělé, ale prosím…@tessacarter_cosplay na téhle dokonale, zářivě nasvícené fotce?! Mohla bych se na to koukat donekonečna.

Teď už k samotnému příběhu. Asi vás nepřekvapí, že jsem i z druhé novely byla nadšená. Co bych ale vypíchla jsou originální romantické scény, které Ola prostě psát umí. Vždycky mě něčím překvapí a pardon, prádelna…čekala jsem cokoli, ale tohle fakt ne.
Ještě bych dodala jednu věc, které jsem si všimla. Já byla tak hrozně nadšená, že ty postavy měly rozum! Prostě…pohádali se, fajn. Jenže pak nebylo takové to zatvrzelé: nebudu s tebou mluvit půl roku. Zapojovali mozek a bylo to o tolik reálnější, než jiné romanťárny.

Prostě kus příběhu, který si rádi přečtete a pohladí na duši.

------
Moje celkové pocity jsou tedy velmi pozitivní. Kniha mě bavila a ta spousta romantických scén, byla vážně skvělá.

Co mi ale nesedlo byla poslední část knihy. Ne že by byla vyloženě špatná, právě naopak. Chvilku mi trvalo než jsem se začetla, ale pak to jelo. Bylo to moje úplně první queer dílo, které jsem četla a jsme spokojená. Rozhodně mi to ale nesedlo k dvěma předchozím částem. Promiňte, ale po sexy hokejistovi a hustým zpěvákovi… po tom, co umíráte rozpouštěním se nad těmi ňuňu scénami, na mě trošku temná a detektivní, dark academy, prostě nepůsobila dobře.

Ráda si přečtu další knihy, pokud holky napíšou. Myslím, že všechny mají skvělý cit pro písmenka a talent na psaní.

Ve spolupráci s @humbook_blogeri a @humbook


Můžeš říct: Miluju tě Můžeš říct: Miluju tě Nofreeusernames (p)

Tři romantické novely inspirované alby Taylor Swift, HumbookTeam's version. Áňa, Marky, Monča, Monča, Ola a Terka. Tahle šestka žije Humbook, tvoří Humbook, je Humbook. A společně přivedla na svět první Humbook knihu ever! Mark... více


Komentáře (0)

Přidat komentář