Můžeš říct: Miluju tě

Markéta Forejtová, Nofreeusernames (p), Monika Seidlová

Tři romantické novely inspirované alby Taylor Swift, HumbookTeam's version. Áňa, Marky, Monča, Monča, Ola a Terka. Tahle šestka žije Humbook, tvoří Humbook, je Humbook. A společně přivedla na svět první Humbook knihu ever! Marky, Monča a Ola napsaly tři novely, které se vezou na vlnách hitů od Taylor Swift. Čeká tě středoškolská romance z hokejového prostředí, příběh lásky, slávy a hudby z New Yorku a mystery (tak trochu) detektivka odehrávající se na univerzitě. Připočti si barevné fotky cosplayů, chaty, tweety, diáře, boží grafiku a jedno je jasné: Tohle je esence Humbooku!... celý text

Komentáře knihy Můžeš říct: Miluju tě

alexvera
23.08.2025

V Můžeš říct: Miluju tě najdete tři skvělé povídky od českých autorek, celá kniha je protknutá Taylor Swift a celkově je příjemným literárním pohlazením.

"Maddie, nos můj dres na každej zápas. Chci, aby všichni věděli, že jsi moje."

Hokejová romance ze školního prostředí a friends to lovers? Ano prosím. Lucas je natvrdlé hokejové zlatíčko a když je se svým týmem, tak bych mu nejradši jednu napálila. Postavy jsou moc sympatické a pozor, hlavní hrdinka moc ráda šije. Milá, hřejivá povídečka.

"Jestli jsme my dva od začátku odepsaní, chci mu alespon jednou ukázat Tessu, o které stojí za to snít."

Hudba a New York? Jsem pro! Tessa je super sympatická holka a "vyhaslá hvězdička", co bydlí s kamarádem, kterého drásá americké pojetí kávy. Seznámení Tessy s Archerem v prádelně, kdy ona absolutně neví koho má před sebou a on si myslí, že si z něj střílí? Neskutečně rozkošné! Nechám na Vás, aby jste zjistili, jestli spolu ti dva budou a co vše se odehraje mezi tím. A tím nemyslím jen Tessin busking v ulicích New Yorku.

"Když nechceš, tak tu práci nedělej, ne?"

Vítejte na internátu, kde se rozjíždí detektivní zápletka. Navíc je tu vyloženě cítit podzim a dark academia. Myslíte, že se hlavní hrdince této povídky podaří zjistit, co se opravdu stalo? K tomu všemu se zde rozjíždí krásný queer vztah. Lehce šmrnclé Sherlockem Holmesem, chybí snad jen pověstná baretka, nikoliv Watson.

Suma sumárum, knihu jsem si užila a těším se na cokoliv dalšího co kterákoliv z autorek napíše. Součástí jsou fotky i chaty postav, které knihu krásně oživují.

LadyCharlene
20.08.2025

K této knize jsem se dostala díky Audioknihám Radia Wave. Jako audio nám druhou novelu předčítala Klára Nováková (dabing, Instagram...). A i přesto že paradoxně mě zrovna tato povídka tolik neoslovila, byla jsem zvědavá i na ty ostatní, které se mi ale líbily mnohem víc, ani nevím proč. V audioverzi se mi líbily zvukové vsuvky a střídání hlasů, to je podle mě vždy správný tah.
Když jsem začala číst, nemohla jsem se ubránit lehké averzi vůči tomu "americkému" prostředí, stylu a "netflixovskému vibeu"... musela jsem si uvědomit, že tato kniha je vlastně inspirovaná alby Taylor Swift, a pak už to šlo... Čekala bych, že se mi bude líbit nejvíce právě druhý příběh kvůli hudebnímu prostředí, ale musím se přiznat, že se mi nejvíc líbil první příběh s hokejistou (nechápu :D). Třetí příběh se mi také moc líbil, prostředí univerzity, tajemno, správné roční období, ale bohužel to vyústění zápletky mě moc neuspokojilo. Také vztah mezi hlavními protagonisty byl takový zmatený, asi špatně popsaná bouřlivost. Kdyby se to autorce bývalo povedlo, to by bylo jiný kafe, irský... :D
Knížka je moc pěkně graficky zpracovaná, věřím, že pustit si k tomu Taylor Swift je pro fanoušky úplně jiný zážitek. A také se mi líbily eastereggy, které všechny tři příběhy propojí. To se mi opravdu moc líbilo.
Ve výsledku jsem s touto knížkou strávila moc příjemný čas, nedá se říct, že bych byla nespokojená, dokážu si to představit jako film, a možná bych si to někdy přečetla i znovu (nebo doposlouchala...). Myslím, že tato kniha je pro svou cílovku určitě to pravé ořechové.

ÚžasnáJolanka
16.08.2025

První novela se mi líbila nejvíc. Sice už je to prostě klišé sportovec a šprtka, kteří dělají školní projekt. Ale bylo to čtivý a postavy byly sympatický Lucase prostě nejde nemilovat.
Druhá měla hrozně zajímavé prostředí ale narozdíl od první postavy byly nesymetrické a jejich chování nepochopitelné.
Poslední novela měla také pěknou atmosféru. Ale jinak zápletku sem popravdě ani nepochopila a konec byl strašně rychle uzavřený a vůbec nic se nevyřešilo.
Celkově to byla průměrná odpočinková kniha.

ivousekk
28.07.2025

V audio zpracovani CRo jsem si poslechla pribeh z New Yorku. A bylo to bezva, prijemna romanticka jednohubka.

anothergoodbook
10.07.2025

Tak nějak úplně nevím co si o tomto mám myslet. Novely byly prostě novely. Málo propracované, málo rozvinuté, málo všechno. První novela byla za mě nejlepší. Hokejovka, která nebyla vůbec špatná, měla sympatické postavy, zajímavou zápletku a byl čtivý. Druhý příběh byl jakože asi v pohodě, postavy byli nesympatické, ale čtivé to celkem bylo a bylo to ze zajímavého prostředí. Na třetí novelu jsem se těšila nejvíc, ale taky mě nejvíc zklamala. Čtivé to nebylo vůbec, prostředí sice bylo zajímavé, ale tím to tak končí. Postavy byli nesympatické a zápletka neuvěřitelná. A skončilo to nějak divně.
Jako celek bych to zhodnotila tak, že autorky daly dohromady tři k sobě nepasující příběhy, které vás asi neurazí, ale rozhodně vás nenadchnou.

takyjednaana
07.07.2025

Díky štafety od @petululinka jsem měla možnost dostat se k sbírce povídek inspirované písněmi Taylor Swift. A jakožto její milovník této zpěvačky jsem si tuto příležitost nemohla nechat ujít!

.. nebo nos můj dres na každej zápas (Monika Seidlová) ~ 2,5*

Hokejová romance ze střední školy byla taková roztomilá, dobře se četla a vlastně se neobjevilo nic nového než šprtka x sportovec. Nevyhledávám hokejové romance a asi už nejsem cílovka na YA romantiku. Povídka byla doplněna o písničky z alba ‘Fearless,’ které patří mezi mých top 5 a byla jsem docela smutná, protože jsem v povídce nějak nenašla propojení ani s písničkami, ani s celkovou estetikou alba. Byl to ale příjemný start do celé knihy a všechny postavy mi byly sympatické.

.. nebo bojím se výšek, ale s tebou bych skočila do neznáma (Nofreeusernames) ~ 3*

Povídka ze světa bývalé hvězdy a romance s hvězdou současnou mi přišla o chlup lepší, než povídka předchozí. Opět asi už nejsem cílovka, šlo o mé první setkání s tvorbou Oly a nejspíš u toho tak i zůstane. Docela mě bavily pasáže se zprávami, jen asi nejsem na kluky, co píšou tolika emojis! Inspiraci 1989 jsem viděla tak 50/50, ale opět jako oddechovka moc fajn. A Matteo byl super!

.. nebo vždycky budu Watsonem k tvému Sherlockovi (Markéta Forejtová) ~ 3,5*

Je pravda, že tato povídka odrážela alespoň atmosféru alba ‘evermore,’ které je mým 2. nejoblíbenějším. Taktéž mě potěšil queer vztah, i když jsem mezi postavami nějak necítila chemii. Jako milovník Sherlocka Holmese jsem si ale užila změnu prostředí a trochu toho tajemna! Tahle povídka mě rozhodně bavila nejvíc.

Děkuju za možnost se zúčastnit štafety a tím si tento humbook fenomém prohlédnout. Znovu už knihu číst nepotřebuju, ale asi si umím představit povídky i na další alba, tak třeba někdy.

sabi_z_knihy
05.07.2025

Původně jsem se knihy trochu bála, protože 1) mě na krátké příběhy moc neužije, 2) (neukamenujte mě) mezi velké fanoušky Taylor se rozhodne řadit nemůžu... ale naštěstí jsem zrovna potřebovala krátkou romantiku a to, že nejsem fanoušek Taylor, nakonec taky nebylo překážkou

1. Příběh
Sportovní prostředí na střední škole? To já můžu. K tomu dostáváme hlavní hrdinku, která ráda šije, takže za mě úplně skvělé. A kromě toho tu úplně krásně byla vystavena enemies to lovers linka.
4,2

2. Příběh
Rozhodně musím ocenit velice originální nápad! A víte co? I zpracování se mi líbilo. Love story ze života slavných je něco, co já vážně můžu a není nic, co by mi na tomto příběhu vyloženě vadilo. A byl klasicky obohacen o skvělé chaty!
4,2

3. Příběh
Příběh trochu odlišný od předchozích dvou, jak námětem tak romantickou linkou. K celému love story ještě dostáváme detektivní podkres, což se mi moc líbilo. A taky se nám tu nachází LGBT romantická linka, která mi přišla neskutečně roztomilá.
4,4

instagram: @sabi_z_knihy

Princezna22
07.05.2025

Milý nápad a hezké zpracování – ilustrace, chaty a celkově vizuálně moc pěkné. Příběhy byly různorodé, což bylo fajn, ale ne všechny mě chytly stejně. Něco mi tam chybělo, možná víc emocí nebo větší hloubka. Jako oddechovka to ale funguje dobře, zvlášť pro fanoušky romantiky a Taylor Swift.

LuciaSangster
27.04.2025

Tahle knížka obsahuje tři příběhy od tří autorek. Každá se liší dějem.

Co mě první zaujalo, byla krásná obálka, která je barevná, a tak přiláká čtenáře k sobě. Další věc je, že všechny tři novelky jsou inspirované albami Taylor Swift. (Fearless,1989, Evermore)

Nejprve jsem si myslela, že se povídkám vyhnu a obejdu je velkým obloukem, ale po čase mi to nedalo a zvědavost vyhrála. Když jsem si knihu koupila, jsem se ke čtení stejně nijak nehrnula, tak jsem ji v prosinci četla zároveň s jinou knihou a docela mě to chytlo.
Každá novelka je vcelku krátká, jenže zápletky u všech příběhu byly skoro stejné.

Vrhneme se na první příběh, který se mi líbil nejvíc. Ano bylo to totální klišé mezi hlavními hrdiny, ale bylo to moc hezky napsané a zajímavé. Tohle je pro fanoušky friends to lovers.

Druhý příběh mě pobavil upřímně. Hlavní hrdinka, která je neschopná vůbec něco udělat ve svém životě byla sranda. Dlouho jsem se tak nenasmála. Hlavně tohle psala autorka, která má na kontě hodně knih, takže šlo vidět, že psát umí.

Třetí příběh a tím poslední mě oslovil málo. Má to detektivní linku s romantikou. Možná mi to nesedlo stylem psaní nebo prostě dějem. Nemůžu přijít na to, co se mi nelíbilo. Prostě to můj šálek kafe nebyl, ale líbilo se mi, že to bylo zakomponované do podzimu a šlo to z toho cítit.

Potrženo sečteno: Knížka není špatná, jen od ní toho moc nečekejte. Je to oddechovka, která vás dokáže rozesmát a dát perspektivu na jiné tipy děje viz detektivka.

Jarmila97
25.03.2025

ale ta kniha se mi líbila stejně jako jiné od této spisovatelky. Trošku mě překvapilo že je napsána třemi autory a tím pádem každý ten příběh je vcelku krátký dejme tomu na 100 stran. celkově abych to shnula jak bych řekla že přesto všechno byla kniha opravdu pěkná příběhy se mi líbily akorát zápletky byly pokaždé prakticky stejný

KočkaSára
18.02.2025

To bylo hezké!
Líbily se mi všechny tři novelky.
Třetí s detektivní zápletkou byla ale top!
Mně se tak líbilo popisované prostředí, podzimní atmosféra a prostředí knihovny!

knihy_a_filmy
16.01.2025

Někdy je potřeba si přečíst i něco nenáročného a čistě příjemného. Romantické novely z pera členek Humbook Teamu inspirované alby Taylor Swift, jsou přesně jednou z těch knih. Za mě je důležité k recenzím přistupovat odlišně podle toho, co ve vás daná kniha má vyvolat. Můžeš říct: Miluju tě mě potěšilo, pobavilo a hlavně jsem u čtení vypnul - to je to, co dle mého kniha nabízí především (obzvlášť pokud třeba nejste cílovka - YA čtenář, swiftie). Já si čtení ještě obohatil hledáním easter eggs tématicky k TS, které tam holky zanechaly. Značil jsem je pomocí lepíků v barvách jednotlivých alb novel, no a jako výrazná swiftie osobnost (->) jsem našel easter eggs, o kterých ani holky neví, že je tam daly. MOC se mi líbila provázanost mezi novelami - ve druhé je motiv z první a ve třetí z druhé!! Pokud jde o rozsah - jsou to novely - takže to hodně letí, což za mě ubírá obzvlášť na těch romantických linkách. Nejlépe si s tím asi poradila Ola, která mezi kapitolami většinou vynechávala časové mezery, který si čtenář musí sám nějak doplnit.
Dvě poznámky, které mi nedají. Ušít šaty jako dárek sestře někoho, koho NEmáte rádi (i když vás osud svede zamilovat se do něj) je neskutečně crazy - můžete šít sebelíp, i tak je to X hodin práce, též… jen těch metrů a metrů látek - o tom, že by Lucas přispěl nepadlo slovo, takže z toho usuzuju, že je Maddie buď docela bohatá nebo štědrá jen docela finančně negramotná. Jejda.
A pak teda přezdívka Octávka pro Octavii. Jako super! Jen, když mi vždycky došlo, že se to odehrává v Americe, nebyl jsem si jistý jestli mi to funguje.

A jak jinak, tak 13/13 přece

kniho_terka
09.12.2024

Nejprve jsem si myslela, že se povídkám vyhnu, ale po čase mi to nedalo a zvědavost vyhrála. Po čase, když jsem si knihu koupila, jsem se ke čtení stejně nijak nehrnula. Tak jsem si taky nedávno řekla, že je čas na nějaké kratší romantické příběhy.
: První povídka nebyla špatná. Hodně se mi líbilo její zaměření, a to nejsem zrovna velkým fanouškem friends to lovers. Postavy se mi líbily, hlavně náš hlavní hokejista. Lukas byl boží, teda ve chvílích, kdy zrovna nebyl se svou partou z týmu, tam mi kolikrát vadil. Celá povídka mi utekla rychle a já si ji rozhodně užila.
: Tady to bylo poznat, že nejde o první psaní. Povídka se četla rychle a já se nenudila, protože hlavní postavy Tess a Asher měli stále co dělat. Prostředí New Yorku s hudbou mi sedlo. U tohoto příběhu by mi ani nevadilo, kdyby Tessa a Asher měli svůj prostor na knihu. Celkově tato část byla z celé knihy nejlepší.
: Z tohoto mám takové smíšené pocity. Bylo to něco jiného. Tady nešlo o nějakou klasiku, ale byla tady detektivní zápletka, na kterou jsem se těšila. Ke konci mě překvapila, ale možná jsem čekala něco jiného. I tak to bylo skvělý a zajímavý způsob, jak spojit Octaviu s Liou. Musím říct, že Lia mi teda moc nesedla, ale ostatní postavy byly lepší. A velkým plusem je podzim, který je z knihy hrozně cítit a celou dobu mi to dávalo tu atmosféru.
Musím říct, že se jedná rozhodně o něco pohodového. A pokud hledáte něco, co vám nezabere ani moc času a ten čas chcete strávit s romantikou, Můžeš říct miluju tě je něco přesně na to.
Každou část jsem si svým způsobem užila. Několikrát jsem se smála, a taky si užívala romantické chvilky mezi postavami.

knizni_blizenec
21.11.2024

Nos můj dres na každej zápas

První povídka se četla rychle, měla hokejovou tématika, plná "náhod", až moc urychlené romantické linky. Povídka byla obohacená tweety Lukase, které mu nakonec zachránily vztah. No, tady jsem nebyla vůbec cílovka, ale pro mladší čtenářky si myslím ideální.

BOJÍM SE VÝŠEK, ALE S TEBOU BYCH SKOČIL DO NEZNÁMA

Tahle povídka mi sedla víc. Bylo to prostředí NY, pozadí života slavných. Hlavní hrdinka Tess mi vůbec nesedla, ale Asher velmi. Byl to snový kluk. Taky mi sedl Matteo. Povídka se četla velmi rychle, převážně mě to bavilo, až na zápletku, která byla trošku na sílu. Romantická linka byla prvně opět urychlená, ale pak byl prostor ji prohloubit. On je slavnej zpěvák, ona bývalá hvězda. Tohle nebylo špatný.

VŽDYCKY BUDU WATSONEM K TVÉMU SHERLOCKOVI

Tak tady jsme se s holkami ze štafety shodly, že nám to vůbec nesedlo. Hlavní postavy Octavie a Lia byly strašné, jejich romantické lince jsme nerozuměly, bylo to tak strašně zrychlené, neuvěřitelné. Stacey byla fajn postava, jako jedna z mála. No a detektivní linka? To jsem já i holky moc nepobraly. Tohle mi vůbec nesedlo.

Podtrženo sečteno - byla jsem tak ráda, že jsem to četla ve štafetě, protože díky holkám a jejich vtipným, trefným komentářům jsem si čtení víc užívala. Graficky je kniha zpracovaná úžasně, za to velký plec nahoru. Rozhodně nejsem cílovka, myslím, že si knihu užijí mladší holčina kolem střední školy, ja už potřebuju asi hlubší romantické linky a zápletky. Každopádně pokud holdujete povídkami, čtete vyloženě YA, tohle vám bude sedět.

Petra8619
17.11.2024

Inspirace písněmi Taylor Swift? Tak to teda mají holky asi jiná alba. Ani jeden příběh se nepodobá žádné písniče. Především ten poslední. Jo, inspirace veršemi z písně, to možná ano, ale písněmi jako celek, jistě ne. Nelíbily se mi ani ilustrace. Příběhy jsou krátké, tím pádem nemají hloubku. Ne, absolutně nic pozitivního. Ale sto lidí, sto chutí. Tohle mi vůbec nechutnalo.

Lvhrss366
06.11.2024

Celkově užasná kniha, ale poslední povídka mi moc nesedla. Prostě mě nebavila.

Iwiki18
01.11.2024

(SPOILER) Knihu nie je mozne hodnotit ako celok, je potrebne honotit kazdu poviedku samostatne.
1. 3-4* - skor 4*
2. 2-3* - skor 3*
3. 1-2* - skor 1*

posledna poviedka mi vobec nesadla, prislo mi to uplne mimo kontextu, obvzlast pokial to ma byt inspirovane albumami Taylor Swift, v podakovani autorka pise, ze nikto nie je dokonaly a kazdy tu ma svoje miesto, keby to tam nenapisala, vobec by som to z tej poviedky nepochopila, pride mi prinajmensom zvlastne, ze to povazovala za potrebne vobec uviest, co tym vlastne myslela
#nohatejustsay

na knihu som sa neskutocne tesila, bola jednou z mojich najocakavanejsich v roku, ale priblizne od polovice bola obrovskym sklamanim, co ma neskutocne ako citatelku mrzi

knizninadsenec
29.09.2024

Můžeš říct: Miluju tě, nebo nos můj dres na každej zápas od Monika Seidlová

Madison jsem si hned zamilovala. A Lucasovy Twitter příspěvky mě bavily. Jejich postupně se znovu rozvíjející vztah byl prostě milý/trochu au a krásný. O přátelství, lásce, škole, fotbalu, poznávání, i a zase láska.
Čtení mě velmi bavilo a příběh mě pohltil. Říkala jsem si, po dočtení, že příběh bych si přála delší. Byl velmi krásný.

Můžeš říct: Miluju tě, nebo bojím se výšek, ale s tebou bych skočil do neznáma od Nofreeusernames

Tento příběh byl také krásný. Při čtení i jsem cítila větší hloubku emocí. Tessa byla super a Asher také, ale až po více stránkách. A Mateo byl úžasný kamarád.
Čtení mě bavilo, jen ze začátku trochu méně, než příběh první. Ale celkově to bylo dokonalé. O hudbě, lásce, minulosti, opravdu hodně emotivní...

Můžeš říct: Miluju tě, nebo vždycky budu Watsonem k tvému Sherlockovi od Markéta Forejtová

Byl to milý příběh, plný pátrání, poznávání, kafe, odlišností, přátelství a lásky. Četl se dobře a líbil se mi. Hodně pátrání, emoce a nakonec nečekané odhalení, s kterým se bylo třeba nějak vypořádat.
Z postav jsem si hodně oblíbila Liu. Celkově zajímavý příběh.

Všechny příběhy byly super. Nejvíce se mi líbil příběh první.
Za sebe doporučuji. Čtení jsem si užila. Jsou to milé příběhy, z různých prostředí, emotivní. Super oddechové čtení.

Ocásek
25.09.2024

Můžeš říct: Miluju tě obsahuje tři novely, kdy každá z nich je inspirovaná jiným albem Taylor Swift.

~ Můžeš říct: Miluju tě, nebo nos můj dres na každý zápas - Monika Seidlová

První novela je typická romantika ze střední, kde máme moji oblíbenou hate-to-love romantickou linku. Kapitána hokejového týmu a (ne)obyčejnou středoškolačku.
Obě hlavní postavy mi sice občas lezli na nervy. Bylo tam pár drobností, které mi úplně neseděli, ale ve finále jsme s touhle novelou byla moc spokojená a zvládla bych ji klidně i delší, protože takhle na mě byla zbytečně až moc uspěchaná.
3,5/5

~ Můžeš říct: Miluju tě, nebo bojím se výšek, ale s tebou bych skočil do neznáma - Nofreeusernames

Stejně jako je 1989 moje nejoblíbenější album od Taylor, tak tohle je moje nejoblíbenější novela z téhle knížky.
Asher byl jedním slovem úžasný a i když můj vztah s Tess byl jak na horské dráze, tak jsem jim to hrozně přála. Romantická linka je podle mě skvěle uvěřitelně napsaná. Plusové body si zaslouží i prostředí, ve kterém se příběh odehrává.
4,5/5

~ Můžeš říct: Miluju tě, nebo vždycky budu Watsonem k tvému Sherlockovi - Markéta Forejtová

Třetí a poslední novela byla za mě bohužel nejslabší. Lehce detektivní zápletka byla originální, ale bohužel jsem ji asi nepochopila. Hlavní hrdinky mi nepřirostly k srdci ani jedna. Chemii jsem mezi nimi taky absolutně žádnou necítila. Bylo to celé takové divné.
Ze všeho nejvíc se mi líbilo prostředí - knihovna, kavárny, podzim, to já můžu.
2/5

Můžeš říct: Miluju tě vám určitě můžu doporučit, hlavně teda novelu od Oly. A nemusíte se bát, že je to knížka jen pro Swifties, protože není, mohla by se vám líbit i když zrovna nepatříte mezi fanoušky Taylor Swift.

milovnice_knih_
23.08.2024

Na tuto knížku jsem se velmi těšila, ale zároveň jsem měla strach, že mě zklame. A musím říct, že nejsem zklamaná.
V knížce najdeme tři novely, které jsou inspirované alby Taylor Swift, ale nemusíte se bát, knížku můžete číst i když Taylor neposloucháte.
První příběh se odehrává na střední škole a v prostředí hokeje. Tahle novela byla pro mě příjemným překvapením. Hlavní postavy mi od začátku seděli, příběh byl krásný a navíc z hokejovým prostředím. No prostě paráda.
Druhý příběh se odehrával v hudebním prostředí a z těch tří mi přišel nejzajímavější. Opět se tu vyskytovali skvělí hlavní hrdinové a skvělé prostředí.
Třetí příběh pro mě osobně byl nejméně zajímavý. Odehrává se na vysoké škole a vyskytuje se zde detektivní zápletka. Opět postavy i prostředí byli skvělé, bohužel děj byl na mě moc rychlí - určitě bych ocenila, kdyby to byla třeba samostatná kniha.
Za mě to byla příjemná oddechovka, u které jsem si odpočinula. Ale určitě bych ocenila, kdyby příběhy byly delší a měli třeba každý svou knihu. Samozřejmě musím pochválit i krásné grafické zpracování a playlisty (na Spotify) k novelám, je to zajímavé zpestření čtení. A doufám, že Marky i Monča budou pokračovat v psaní, protože věřím, že mají potenciál. Stejně tak i Ola.
3,5*/5* příjemná oddechovka, kterou můžu doporučit.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: