Můžeš říct: Miluju tě přehled

Markéta Forejtová, Nofreeusernames (p), Monika Seidlová

Tři romantické novely inspirované alby Taylor Swift, HumbookTeam's version. Áňa, Marky, Monča, Monča, Ola a Terka. Tahle šestka žije Humbook, tvoří Humbook, je Humbook. A společně přivedla na svět první Humbook knihu ever! Marky, Monča a Ola napsaly tři novely, které se vezou na vlnách hitů od Taylor Swift. Čeká tě středoškolská romance z hokejového prostředí, příběh lásky, slávy a hudby z New Yorku a mystery (tak trochu) detektivka odehrávající se na univerzitě. Připočti si barevné fotky cosplayů, chaty, tweety, diáře, boží grafiku a jedno je jasné: Tohle je esence Humbooku!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můžeš říct: Miluju tě. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

alexvera
23.08.2025

V Můžeš říct: Miluju tě najdete tři skvělé povídky od českých autorek, celá kniha je protknutá Taylor Swift a celkově je příjemným literárním pohlazením.

"Maddie, nos můj dres na každej zápas. Chci, aby všichni věděli, že jsi moje."

Hokejová romance ze školního prostředí a friends to lovers? Ano prosím. Lucas je natvrdlé hokejové zlatíčko a když je se svým týmem, tak bych mu nejradši jednu napálila. Postavy jsou moc sympatické a pozor, hlavní hrdinka moc ráda šije. Milá, hřejivá povídečka.

"Jestli jsme my dva od začátku odepsaní, chci mu alespon jednou ukázat Tessu, o které stojí za to snít."

Hudba a New York? Jsem pro! Tessa je super sympatická holka a "vyhaslá hvězdička", co bydlí s kamarádem, kterého drásá americké pojetí kávy. Seznámení Tessy s Archerem v prádelně, kdy ona absolutně neví koho má před sebou a on si myslí, že si z něj střílí? Neskutečně rozkošné! Nechám na Vás, aby jste zjistili, jestli spolu ti dva budou a co vše se odehraje mezi tím. A tím nemyslím jen Tessin busking v ulicích New Yorku.

"Když nechceš, tak tu práci nedělej, ne?"

Vítejte na internátu, kde se rozjíždí detektivní zápletka. Navíc je tu vyloženě cítit podzim a dark academia. Myslíte, že se hlavní hrdince této povídky podaří zjistit, co se opravdu stalo? K tomu všemu se zde rozjíždí krásný queer vztah. Lehce šmrnclé Sherlockem Holmesem, chybí snad jen pověstná baretka, nikoliv Watson.

Suma sumárum, knihu jsem si užila a těším se na cokoliv dalšího co kterákoliv z autorek napíše. Součástí jsou fotky i chaty postav, které knihu krásně oživují.

všech 41 komentářů

Související novinky - Můžeš říct: Miluju tě (1)

Proradná kráska, Poslední sbohem a další knižní novinky (19. týden)

05.05.2024

Nikdy nevypínej písničku v půlce a doposlechni ji až do konce.

Máš pravdu, občas se stane něco, co ti převrátí svět vzhůru nohama.

Kniha Můžeš říct: Miluju tě v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně88x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi