Sváteční i každodenní

recenze

Vykládací karty archanděla Gabriela (2017) / RenataP
Vykládací karty archanděla Gabriela

Strávila jsem s nimi téměř půl roku, než jsem se odvážila sepsat tento text. A musím říci, že mimořádně krásný s nimi byl vánoční čas. Jsou prostě načechrané, sváteční, velmi hezky barevně upravené tak, že nevyčnívají, jsou uhlazené a něžné. A jejich sdělení nádherně sedělo do svátečních výkladů, do těch zvláštně těšením se na nový rok napjatých výkladů do roku 2018.
A s jarem a létem jsem je začala používat hodně pro výklady obecné, na měsíce, na roční období, na takové otázky, které souvisí i s astrologií nebo obecnými vlivy, které na nás díky cykličnosti přírody mají vliv.

A byla jsem příjemně překvapena.
Najednou, jako když Vykládací karty archanděla Gabriela svléknou vánoční šat, sklidí sváteční talíře ze stolu, a naservírují vám něco elegantního, jednobarevného, něco, co si můžete v průběhu roku přizdobit čímkoliv sezónním.
Jsou velmi vkusné, krásně graficky zpracované.

Autorka, Doreen Virtue, o nich říká, že se hodí pro situace, ve kterých si nevíme rady, kdy cítíme nebo máme reálně v životě nějaké překážky, a nevíme, co s nimi.
Na tyto otázky jsem se s nimi zaměřila nejvíce a musím říci, že v desítkách výkladů pro čtenáře se mi velmi osvědčily a uměly naznačit ten směr, kudy se zadívat, když nevíte kudy kam. A jak asi tak nějak zkusit vyřešit překážku, která se před vámi rýsuje.

Jsou to jemné karty, ale jejich informace a poselství jsou velmi důrazné a jasné. Často jsem se nepotřebovala dívat ani do knížky, jak okamžitou odpověď jsem dostala jen ze symbolů a větiček na samotné kartě.
Takže jsou malé, snad nenápadné - ale obrovské tím, co skrývají.
Renata Petříčková, kritiky.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář