Strmý pád neb romantika s šokujícím odhalením

recenze

Strmý pád (2020) 4 z 5 / Spuffy
Strmý pád

Na této knize vás rozhodně první upoutá její nádherná obálka. Krásná mramorová fialková barvička mě uhranula hned na první dobrou. A anotace vypadal opravdu taky užasně.
Příběh se hned na začátku krásně rozjede, je též dosti zaměřený na pocity našich dvou postav Hallie a Chasem. Oba nám vypráví svůj příběh plný tajemství, které nám ho postupně během knihy odkrývají.
Jejich společný příběh pak můžeme sledovat spolu s nimi. A to hned od samotného začátku knihy, kdy se odehraje jejich první střetnutí uprostřed baru. Hned od prvního setkání to mezi nimi jiskří. A když se shodou okolností Hallie rozbije auto, je nucena tam na nějakou dobu zůstat. Během tohoto času se pomalu poznávají a nachází k sobě cestu.
Celkově mě to během první poloviny knihy moc bavilo a táhlo dopředu, v polovině už to však byl oříšek. Pocitově mi to přišlo takové neustálé kroužení na špičkách okolo důvodů, proč musí ona pryč a ukončit to mezi nimi, hned jak bude moci odjet. A i když po dočtení na mě opravdu čekal velký šok v podobě právě jejího tajemství. Kdyby se to malinko osekalo, bylo by to u mě určitě na velmi vysoké příčce. Jinak za ten prostřední trochu nudnější part jsem musela lehce hodnocení snížila.
Jinak knížka je moc pěkná a pokud máte rádi romantické příběhy s hlubokým podtextem osobnostního rozpoložení. Tuto knihu rozhodně nesmíte minout. Já už teď vyhlížím její pokračování a nutně potřebuji vědět co se stane dále.

Komentáře (0)

Přidat komentář