Sny a hezcí kluci, co víc si přát. (První stříbrná kniha snů - Kerstin Gier)

recenze

První stříbrná kniha snů (2014) 4 z 5 / Bettybook
První stříbrná kniha snů

Anotace:
Tajuplné dveře s klikou ve tvaru ještěrky, mluvící sochy a zdivočelá chůva se sekerou... Sny Liv Silberové jsou poslední dobou docela strašidelné. Obzvlášť jeden ji neustále pronásleduje. V tomhle snu je v noci na hřbitově a pozoruje čtyři kluky během jakéhosi podivného magického rituálu.
Ti kluci jsou jí ale povědomí a není to náhoda, skutečně existují, chodí totiž s Liv do školy a vlastně jsou docela fajn. A někteří teda obzvlášť.
Opravdu strašidelné - ještě strašidelnější než jakýkoli hřbitov v noci - je to, že tihle kluci o ní vědí věci, které by ve dne nikdy nahlas neřekla, leda ve snu. Jak je tohle
možné? Je to pořádně zamotaná hádanka, ale hádankám nemohla Liv nikdy odolat...



Trilogie Stříbrná kniha snů je pět let stará záležitost, a já bych nikdy neřekla, že se k ní kdy dostanu. Měla jsem v úmyslu ji jen tak přejít, protože hej, všichni to známe: Spoustu knih, málo času XD
Ale ne, opravdu jsem ráda, že jsem se k téhle knize dostala, protože to byla super oddechovka, která se rychle četla a měla skvělý konec. Jediné, co teda musíte přelouskat, je docela slabší a pomalý rozjezd. Ale když to překonáte, dostanete ten příběh se vším všudy a vychutnáte si ho.
Co se týče postav, hodně jsem si oblíbila Graysona a Henryho, pak hlavní hrdinku Liv a její sestru Miu :)
Dávám ⭐3,5/5, nechávám si rezervu pro další díly.

Komentáře (0)

Přidat komentář