Šeptající mrtví

recenze

Šeptající mrtví (2024) 3 z 5 / vendy6619
Šeptající mrtví

Za knihu bych moc chtěla poděkovat knihy Dobrovský a Kate Valter.

V knize se setkáváme s mladou Keira, která se probouzí v lese a nepamatuje si vůbec nic z předchozího života a ani to jak se tam dostala. Dostává se do menšího města, kde poznává sympatického faráře, který pomůže a díky tomu Keiře začíná nové dobrodružství.

Kniha se četla velice dobře stejně jako autorčiny předchozí knihy. Nicméně z téhle knihy mám takový vtíravý pocit, že autorka už nemůže přijít s něčím novým. V téhle knize jsem dostala k pocitu, že autorka chce hrozně moc psát romantické knihy, ale neví jak se k nim dostat. Tohle jsem zažívala už v knize Hlasy v bouři.

Prostředí mě úplně jako hororová knížka nepřišla a zjistila jsem, že se vlastně vůbec nebojím. Možná jsem čekala od autorky něco více děsivého, více lekavých scén, více všeho a to je právě to zklamání, které mě moc mrzí.
Hlavní hrdinka mi úplně sympatická nebyla a vůbec jsem se s ní nedokázala nějakým způsobem ztotožnit.
V tomhle případě mi víc seděli vedlejší postavy jako je farář nebo Zoe.

Nicméně kniha má nějakých 260 stránek necelých a i velice čtivá, najdete zde zajímavou schopnost hlavní hrdinky a svým způsobem i milé rozuzlení celého příběhu. A za mě si myslím že autorčin styl je skvělý a já se ráda pustím do jakékoliv její knížky další.

Takže pokud se nebojíte duchů za oknem rozhodně se do nové Darcy pusťte.


Šeptající mrtví Šeptající mrtví Darcy Coates

Slyší jejich šepot. Keira je bez domova, pronásledovaná a zoufale se snaží uniknout prudké bouři. Útočiště najde v opuštěné zahradníkově chatce. Ta stojí na okraji hřbitova a ze všech stran ji obklopují hroby: některé nedávné,... více


Komentáře (0)

Přidat komentář