Sedm rozchodů Amy a Craiga

recenze

Sedm rozchodů Amy a Craiga (2020) 2 z 5 / pottermolka
Sedm rozchodů Amy a Craiga

Když se s vámi někdo rozejde, vrátili byste se k němu? Možná ano, ale dokázali byste to šestkrát? Být sedmkrát za sebou v tom samém vztahu? Tato kniha je o tom, jak přesně toto prožíval Craig se svojí přítelkyní (teda jak kdy) Amy.
Hned v prologu se dozvídáme, že tento vztah těm dvěma úplně nevýjde. Ze všeho nejdříve začínáme rozchodem tři, což je přiznejme si malinko matoucí, ve výsledku to ale dává celkem smysl, no občas jsem se v tom ztrácela, ale tak nevadí.
Příběh je vyprávěn z pohledu Craiga, prokládán vtipnými momenty, u kterých jsem se několikrát upřímně zasmála.
Když už jsme u Craiga, mohli bychom si říct, co si o dvou hlavních postavách vlastně myslím.
Craig: Craiga jsem si celkově oblíbila, je to taková dobrosrdečná, vtipná, možná trošku divná postava. Pokaždé myslel jako první na Amy a udělal by pro ni první, poslední. Což mě možná trošku přivádí k tomu, že pořád dokola opakoval jednu a tu samou chybu.
Amy: Amy popravdě moc nemusím, pořád kolem sebe hledala důvody rozchodu, kdykoli našla sebemenší důvod, přešla k rozchodu. Hledala na sobě chyby, toto myšlení také často bývalo důvodem rozchodu, tímto smýšlením neubližovala jen sobě, ale i ostatním.
Když se vrátíme k příběhu, bylo fajn, že zde bylo ukázáno, že ne vždy dopadne sluníčkově a že ne vždy spolu musí hlavní postavy nutně strávit zbytek života.
Když to shrnu, byla to taková oddechovka, u které jsem se několikrát zasmála, zároveň to ale nebylo nic, co by mi na dlouhou dobu uvízlo v paměti.
Takže jsem se rozhodla tuto knihu ohodnotit 2,5/5*

Komentáře (0)

Přidat komentář