Rozesmátý a poučný průvodce konflikty a harmonií.

recenze

Udělej to jako racek. Vy... se na to! (2023) 5 z 5 / actavis
Udělej to jako racek. Vy... se na to!

Tato kniha mě doslova pohltila a nadchla. Její název (Udělej to jako racek ) mě zaujal a původně jsem chtěla jen nahlédnout do prvních stránek, ale nakonec jsem se do knihy úplně ponořila. Leo Blumenthal napsala fascinující průvodce, který se pohybuje na pomezí psychologie a zábavy.

První věc, kterou jsem si všimla, byla poutavá a zábavná forma psaní. Autorce se podařilo vytvořit skvělou atmosféru, která vás zaujme hned na první pohled. Její smysl pro humor je nakažlivý, ačkoli se jedná o vážné téma konfliktů a harmonie. Knihu jsem přečetla několikrát a pokaždé mě dokázala pobavit.

Co je však ještě důležitější, kniha má hloubku a autentičnost. Leo Blumenthal se v knize postupně přibližuje ke konfrontaci a konfliktům, což jsem vnímala jako velmi inspirující. Kniha mě nejen pobavila, ale také mi pomohla porozumět svým vlastním pocitům ohledně konfliktů a harmonie.

Autorčin přístup k tématu konfliktů je osvěžující a dává čtenáři cenné nástroje pro lepší zvládání těchto situací. Některé cvičení z knihy jsem již vyzkoušela, a musím říct, že mi pomohla nasměrovat se správným směrem k větší harmonii.

Kniha je rychlá, veselá, moderní a geniálně napsaná. Je to skvělý psychologický průvodce, který je zároveň zábavný a chytrý. Leo Blumenthal se stala mým průvodcem na cestě k lepšímu porozumění konfliktům a harmonii. Její tipy na konci každé kapitoly jsou praktické a snadno použitelné.

Celkově je kniha Udělej to jako racek jedním slovem - brilantní. Určitě si ji brzy přečtu znovu a doporučuji ji všem, kteří hledají zajímavou kombinaci zábavy a psychologického poznání. Tato kniha vás zaujme, pobaví a motivuje k pozitivním změnám ve vašem životě.

Děkuji nakladatelství Kazda za možnost seznámit se s touto knihou.


Udělej to jako racek. Vy... se na to! Udělej to jako racek. Vy... se na to! Lea Blumenthal

Zatněte tipec závislosti na harmonii! Nesnášíte konflikty a je pro vás těžké s někým nesouhlasit či vyjádřit svůj názor? Nejspíš v hloubi duše jen toužíte být oblíbení a nechcete upadnout v nemilost. Všechno to vyhýbání se hádk... více


Komentáře (0)

Přidat komentář