Profesor Sympaťák

recenze

Profesor Sympaťák (2022) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Profesor Sympaťák

Profesor Sympaťák
Leisa Rayven

376 stran
Kniha
Vydává Red @knihydobrovsky

Moje hodnocení: 4/5

------------------------------
Jste velcí romantici?
Knihy o knihách nebo o psaní jsou mojí velkou láskou. Tady máme redaktorku z nakladatelství a začínajícího spisovatele. Ideálka, že?
Ash je sestra hlavní hrdinky z prvního dílu série Mistři lásky. Je to nepoučitelná romantička, která dá často na první dojem a žádný vztah jí moc dlouho nevydrží, protože žádný z mužů není ten pravý. Když ale narazí na instragramový profil Profesora Sympaťáka, je z něj poblázněná jako z nikoho jiného na světě.
U téhle knihy je strašně těžké vám něco říct, protože když vám řeknu základní zápletku, hned to bude spoiler. Takže to vezmu trochu obecněji.
Kniha Profesor Sympaťák je o moc lepší než předchozí díl Pan Romantik. Nejen díky čtivosti a tématu, ale i hlavní hrdinka Asha mi sedla mnohem líp. A ta zápletka je prostě boží. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.
Závěr knihy jsem si moc užila a už teď se těším na dalšího Mistra lásky z tého série.
Obálka a grafika: Přestože klasické suit-up mužské postavy na obálkách nemusím, tady je to pojato trochu osobitěji, proto se mi obálka líbí.

Verdikt: Pokud vás tak trochu zklamal první díla rozhodujete se, zda číst tento další, tak vám doporučuju, zkuste to. Rozhodně nebudete zklamaní.

Komentáře (0)