Pro sebe jako stvořeni

recenze

Pro sebe jako stvořeni (2021) 3 z 5 / ZapisnikTerky
Pro sebe jako stvořeni

Kreslená obálka versus focená?

A máme tu další doporučení od skvělé @bookaholicjessie . Ta z této knihy byla doslova unešená. Já hvězdičkami trochu šetřím, ale určitě kniha stojí za to.
Naomi a Nicholas jsou pár už delší dobu. Všechno bylo perfektní do doby, než se sestěhovali a zasnoubili. Aktuálně je Naomi ve fázi, kdy svého snoubence nemůže vystát a je ve slepé uličce. Když se s ním rozejde, bude muset zaplatit veškeré svatební výlohy jeho matce. Jenže kdyby se s ní rozešel Nicholas…
Tohle je asi moje první romance bez romantiky. Ne, nebojte, není to úplně bez romantiky. Ale v první půlce knihy ano. A já, jak asi už víte, romantiku prostě k pěti hvězdičkám tak nějak potřebuji.
Je zajímavé ocitnout se uprostřed vztahu a ne na jeho začátku, jak to obvykle u romantiky bývá. Tady by se dalo říct na jeho konci. Protože Nicholas a Naomi se snaží odehnat jeden druhého. Působí to na vás negativně? Nemusí. Je to totiž vážně sranda.
Dělají si takové naschvály, že vám kniha okamžitě připomene romantické komedie, které se tomuto tématu věnují. V jednu chvíli kniha dost připomíná film Příšerná tchyně :D.
A když nastane druhá půlka knihy, objeví se romantika a to skvělé jiskření. Není nad jiskření a flirt v knihách. Rozhodně nepřijdeme ani o parádní peprné okamžiky.
Závěr knihy je opět trochu přeslazený, ale jak už jsem psala stokrát, k tomuto tématu to prostě patří.

Obálka a grafika: Obálka je zajímavá, zaujala mě. Ale nic víc.

Verdikt: Rozhodně knihu doporučuji dál a říkám vám, pokud vás první půlka nebude tolik bavit, počkejte si na tu druhou.

Komentáře (0)

Přidat komentář