PŘED MINULOSTÍ NELZE UTÍKAT, JEDINÉ CO MŮŽEME, JE SMÍŘIT SE S NÍ

recenze

Počkám na tebe (2014) 3 z 5 / Kris13262
Počkám na tebe

Každý si v životě prošel nebo ještě projde něčím špatným, v těchto chvílích bychom, ale měli mít někoho o kom víme, že nás nezradí, i přestože si Avery myslela, že má okolo sebe spoustu lidí, kteří ji zachrání, byla to lež, a tak není k divu, že činy, které udělala, ji ponaučili, ale zároveň zlomily.

Otevřená rána, která už se nikdy nezalepí, asi tak Avery vnímala všechny nehody a příhody co se jí staly a byla rozhodnutá, že už sebou nenechá nikdy zamést, ale odlišuje se strach o sebe od strachu o myšlenky ostatních? Avery si byla jistá, že její názor na vztahy už nikdy nikdo nezmění, ale v momentě kdy potkala Cama doslova zakopla v cestě.

Lhát nebo říct pravdu, ale riskovat, že to bude bolet. Nejčastější otázka všech lidí, kteří už si něco prožili. Možná, že lež chvíli vydrží, ale co pak? Co když lež někdo odhalí a zůstane ještě větší rána v srdci než původně byla. Avery to zkusila s drobnou lží, ale Cam ji samozřejmě odhalil a nehodlal se vzdát nátlaku na Avery, ale neměl špatné úmysly, spíš se snažil pomoci.

Můžeme být na nejtemnější kouty našich činů, stínů a příhod připraveni? Protože jestli ne, může je vůbec přijmout někdo jiny? Přestože Avery měla velký strach nakonec své srdce věnovala a své rány ukázala správnému člověku.


Jako první díl série mi to přišlo opravdu dobře napsané a líbí se mi celý ten námět, že každá kniha bude vyprávět jiný příběh, který se místy proplete s jiným. Jedna malá chybička se, ale vloudí všude a ani tady to není výjimka, kniha mi přišla zaměřená jen a pouze na ten pár a čas s nimi mi utíkal opravdu rychle, ale místy byla kniha až moc zrychlená nebo naopak moc zdlouhavá, i přesto si, ale myslím, že je to úžasná kniha, která si zaslouží každou minutu vašeho čtení.

Komentáře (0)

Přidat komentář