Praktická moudrost tarotu je opravdu praktická

recenze

Praktická moudrost Tarotu (2023) 5 z 5 / RenataP
Praktická moudrost Tarotu

Praktická moudrost tarotu
Hledáte způsob, jak se rychle naučit vykládat karty sobě i druhým? Popovídat si s nimi? Nejlepším možným řešením jsou karty, kde kromě obrázku máte i ve zkratce užitečný text, který navodí atmosféru, přinese ty správné otázky i odpovědi a donutí vás téměř okamžitě se nad svou otázkou zamyslet tím nejlepším a nejefektivnějším způsobem.
Karty obsahují na každé kartičce nejen zobrazení klasického Rider-Waite tarotu, ale také ve zkratce velmi trefně shrnutý základní význam karty. Tím se stávají opravdu praktickými a vhodnými pro prvotní učení se tarotu, nebo jsou vhodné pro lidi, kteří chtějí své odpovědi rázné, řízné a bez skurpulí.
To totiž tyto karty umí.



Naučíte se.
Uvidíte.
Přečtete si.
A zrelaxujete si duši. To především.


Až puntičkářské výklady
Snad to dělá krásný tvar, grafické zpracování, které je jako podle pravítka, nebo vůbec ta možnost vyložit si obrázkovou i textovou informaci, ale výklady na mne působily vždycky až puntičkářským zpracováním.

A to se mi líbilo. Můžete si skládat karty vedle sebe, pod sebou i nad sebe a stále máte dokonalý přehled na jedno podívání. Přesto z praxe mohu říci, že úplně nejvíc vyhovují těm krátkým výkladům na jednu kartu ve chvíli, kdy se chcete o každé jednotlivé kartě co nejvíc naučit. Nacítit si ji a také si prostě přečíst, co všechno by ještě k tomuto tématu stálo za zamyšlení.

Celkově lze říct, že jsou skvělé do ruky, příjemně malé a oblé, takže se s nimi skvěle pracuje. Jsou kapesního formátu, takže nezaberou místo a můžete si je s sebou vzít kamkoliv, třeba na dovolenou do hlubokých lesů nebo odlehlých chalup, kde se právě takové duchovní rozjímání dělá nejlépe.
Určitě skvělé i pro denní vykládání a jak se píše na anotaci, na krabičce, výtečné pro denní výklady, kdy se chcete jen dozvědět něco malého, něco inspirativního, prostě se nad sebou trošku zamyslet.

Vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE, www.synergiepublishing.com

Komentáře (0)

Přidat komentář