Poslední 1

recenze

Poslední song (2022) 5 z 5 / insta.kniha
Poslední song

Riley sní o tom, že bude na pódiu v New Yorku. Splnění tohoto snu se ale zdá být daleko. Když získá práci servírky v bistru New York Music a Stage Academy, seznámí se s Julianem, který se již v oboru prosadil, a uvědomí si, že život ve světle reflektorů může mít i své stinné stránky.
Autorka skvěle popsala, jak si můžete splnit sen, i když si myslíte, že jste úplně na dně. Postavy se v knize vyvíjejí opravdu dobře, není to všechno růžové, ale realistické, jak život bývá.
Tato kniha se okamžitě vyšplhala na číslo 1 na mém osobním seznamu bestsellerů! Miluji ten mix, je to vzrušující, je to emotivní, trvalé, hluboké, zábavné, smutné, dojímá to, dojímá vás to k slzám.
Nicole Böhm je skvělá spisovatelka, která ví, jak vybudovat příběh a vytvořit super charismatické postavy.
Riley je nejistá, ale velmi silná hlavní postava, která bojuje se svým talentem a snaží se vybudovat kariéru pod tlakem svého otce a vlastních ambicí. A přestože jí Julian nabízí svůdný odrazový můstek, ani ji nenapadne usnout na vavřínech. Je hrdá, čestná a obdivuhodná. Opravdu se mi líbí i Julian. Navzdory tomu, že je rockovou hvězdou, je více uzavřený a je člověkem, který balancuje mezi hlavou a srdcem.
Je to milostný příběh k hudbě a také k New Yorku. Opravdu jsem se zamilovala do příběhu a stylu psaní.

Komentáře (0)

Přidat komentář