Poselství ducha, jaké karty jsou?

recenze

Poselství Ducha (2022) 5 z 5 / RenataP
Poselství Ducha

Jak působí tyto karty, které nás mají naladit na pravé poslání? Nebo alespoň tak jsem jejich krabičku pochopila na první pohled.

Autorka odvážně tvrdí, že jsou to jedny z nejsilnějších a nejpřesnějších karet. Rozhodně jsou však snadno zapamatovatelné, vybočují z řady a mají nezaměnitelnou energii. Hluboká poselství přináší jak texty v knize (knihou se dá velmi dobře jen tak náhodně listovat a hledat si jen to, co vás osloví), tak i vizuálně hypnotické obrazy a klíčová slova.

A jsou opravdu hluboké? Ano, do témat se autorka noří hluboce, částečně tak přináší praktické rady a souvislosti, které nás s daným tématem třeba na první dobrou nenapadnou.

Příklad u karty Vibrace...

"...Máš schopnost ovlivnit a pozvednout energii kohokoli, s kým se setkáš. Duch tě žádá, aby sis to uvědomil..."

Tedy fakt, že cokoliv já sama budu dělat, s kým jak mluvit a s kým se potkávat, bude ovlivňovat i druhé lidi. Nejen já jsem příjemce vibrací z okolí, ale i okolí ode mne. DOBRÉ UVĚDOMĚNÍ, které třeba nyní vůbec nevidím.
Děkuji za připomenutí.

Zároveň v té maličké ukázce vidíme, že karty nesou i to duchovní poselství, takže kdo má rád různé promluvy ducha... žádání, uvědomování, vnímání frekvencí a noření se do složitosti ezoteriky, i tomu karty přinesou v textech žádané uvolnění a meditaci.

Ostatně právě k meditačnímu naladění jsou kart také určeny, což lze ještě zdůraznit obrázky.

Jsou skutečně pravdivé a upřímné? Ano. Jsou.

Chce to samozřejmě cvik a určitě ne každému budou stoprocentně vyhovovat, ale témata jsou vybrána tak univerzálně a hluboce, že to, o čem karty mluví, lze brát jako každodenní  naladění se na svou vlastní moudrost. Z té pak můžeme nacházet své vlastní odpovědi na své otázky. 

Komu bych karty doporučila? Každému, kdo má rád meditační karty. Kdo chce něco nadpozemsky spojujícího s intuicí. Kdo se chce ladit...

Ale také tomu, kdo chce rázné a jasné odpovědi s tím, že se třeba ponoří hlouběji.

I ta na rychlé a rázné výklady typu "jedna informace stačí" jsou výtečné.
Esoterika.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář