Po Hodinkách Minutky

recenze

Minutky (2021) 5 z 5 / Danago
Minutky

Minutky jsou druhým dílem série Hodinky.

Patricie a Samuel po třiceti letech odloučení naváží na své životy a začínají si budovat život společný. Ale ani v budoucnosti se člověku nevyhýbá smrt.

Hodinky se mi moc líbily, ale některé příhody zde nebyly úplně vysvětleny .Rozhodně musíte číst knihy popařadě, protože na sebe úzce navazují a děj byste určitě dostatečně nepochopili .

Minutky se vrací do určitých momentů, které v prvním díle byly zmíněny a tyto rozpracovává a dovysvětluje. Takže vám knížka odpoví na veškeré otázky, které vám zůstaly v mysli po přečtení prvního dílu.
Bohužel pro toho kdo rychle zapomíná bude možná trochu problém pokud bude mít mezi knihami větší časový rozestup. Nejlepší je číst knížky hned po sobě.

V příběhu , ale samozřejmě jen nevzpomínáme na minulost, ale také se posuneme i kousek dopředu, ale to už nechci prozrazovat.

Co mě na knížce trochu zarazilo je, že je mnohem více zaměřena na Samuela než na Patricii, ale to už tak bylo i v první knize a asi to tak autorka zamýšlela, i když je to trochu škoda.

V každém případě je tato knížka stejně dobrá jako Hodinky. Přečetla jsem ji na jeden zátah, je poměrně útlá a velice čtivá.
Obě knížky jsou cílené především na ženy, i když červená knihovna to není. Ale je to krásný a poutavý román.

Komentáře (0)

Přidat komentář