Osmnáctileté tajemství!

recenze

Tajné sestry (2016) 5 z 5 / TerezaMondeková
Tajné sestry

Madeline žila se svou babičkou na Cooper Islandu v hotelu Aurora, který jim patřil. Daphe a Madeline byly nejlepší kamarádky. Všechno se ale změní jedné noci, která je všechny bude pronásledovat do konce života. Madeline a Daphe ta noc rozdělila. Tehdy se z nich staly tajné sestry.

Madeline doufala, že se na Cooper Island už nikdy nevrátí, ale vrací se tam po tragické smrti své babičky. Ve starém opuštěném hotelu najde umírajícího muže. Madeline ztuhne krev v žilách, když uslyší jeho poslední slova. Tajemství, které mělo být navěky pohřbeno, bylo odhaleno. Teď musí Madeline a Daphe spojit své síly. Navíc si Madeline na pomoc zavolá Jacka Ragnera, odborníka na bezpečnost. Obklopují ho tajemství a záhady, ale je jediný, komu Madeline věří.

Jack, jeho bratr Abe, Daphe a Madeline uzavřou spojenectví. Pomalu zjišťují, že stojí proti někomu, kdo je ochotný udělat cokoliv, aby pravda nevyšla najevo. Všechno to má spojitost s nocí, která se odehrála před osmnácti lety.



Z knihy jsem nadšená! Za mě je to nejlepší kniha od autorky. Skvělá zápletka, tajemství, záhady, vraždy, napětí, nebezpečí, překvapení, ale i špetka erotiky. Líbilo se mi prostředí malého tajemného městečka a starého záhadného hotelu. Oblíbila jsem si hlavní hrdiny, ale i vedlejší postavy. Samozřejmě jsem tipovala, kdo by mohl mít všechno na svědomí, ale i tak jsem byla na konci překvapená. Snad bude od autorky více podobných knih.

Komentáře (0)

Přidat komentář