Netradičně zpracovaná Perníková chaloupka.

recenze

Pohádkový biograf: Perníková chaloupka (2014) 5 z 5 / Podlavicí
Pohádkový biograf: Perníková chaloupka

Máme pro vás tip na netradičně zpracovanou Perníkovou chaloupku. Dětem je tato již klasická pohádka představena jako biograf!

Celý "set" se skládá z ilustrované knížky (tvrdé desky, ano!) s příběhem tak, jak jsme u většiny knih zvyklí, ovšem tato je doplněna o otočný panoramatický biograf, v němž skrz kukátko děti sledují příběh 3D.
Takže rodič čte pohádku, dítě ji sleduje v "biografu" (text i biograf je doplněn o čísla, takže není problém sledovat, jestli má dítě otočeno na správném obrázku).

Dceru biograf chytil, ráda do něj kouká a komentuje, co vidí, ale samotný příběh jí zatím musím zkracovat, protože ještě neudrží pozornost u delšího textu, pracujeme tedy zatím hlavně s biografem, k němuž si vyprávíme zkrácenou verzi, popř. si prohlíží samotnou knížku (má tvrdé desky, takže dobrý, nezničí ji), ale je pravda, že s biografem si úplně bez dozoru hrát nemůže (byť by chtěla) - krabice by podle mě mohla být pevnější, mám pocit, že kdyby se o ní pořádně opřela (např. při vstávání) praskla by (což asi není problém u větších či klidnějších dětí).

Každopádně tahle Perníková chaloupka nás baví!


Děkujeme společnosti Albatros Media a.s. za poskytnutí recenzního výtisku.


Pohádkový biograf: Perníková chaloupka Pohádkový biograf: Perníková chaloupka Oldřich Růžička

Klasická pohádka v netradičním provedení s panoramatickým otočným biografem plným pohádkových překvapení. více


Komentáře (0)

Přidat komentář