Neklidná krev

recenze

Neklidná krev (2022) 5 z 5 / insta.kniha
Neklidná krev

Než se pustíte do čtení jakéhokoliv dílu z této série. Určitě bych se držela jejich pořadí a nejprve začala s prvním dílem.

Už řadu let jsem fanynkou J. K. Rowlingové alias Roberta Galbraitha a zjišťuji, že zůstává věrná sobě a svému stylu. Pod pseudonimen Robert G. stejně jako romány o Harrym Potterovi jsou s každým dílem obsáhlejší. Tentokrát to byla opravdová cihla.
Pokaždé se na díla z autorčina pera moc těším a ani tento nezklamal. Šestý díl by měl v originále vyjít ještě tento rok, tak budeme doufat, aby se i k nám dostal brzy ..

V tomto svazku tým detektivní kanceláře pracuje na několika případech současně.
Kniha mě tentokrát přesvědčila, i když na mě byla dlouhá - od poloviny jsem měla problémy přiřazovat jednotlivá jména. K vyřešení tohoto problému by jistě pomohl jmenný rejstřík.
Styl psaní je pestrý, zajímavý příběh, postavy dobře propracované, u kterých se mi převážně líbí psychologie se kterou si autorka opravdu pohrála. Taky jsem zvědavá, jak to bude pokračovat s Robin a Cormoranem Strike soukromě, po tom všem se jim časem podařilo sblížit. Sledovat ty dva v akci i mimo ni bylo velice zajímavé.

Komentáře (0)

Přidat komentář