Nejhorší možný závěr

recenze

Rychle a nespoutaně (2016) 2 z 5 / ciniminisek
Rychle a nespoutaně

Závěrečný díl této romantické trilogie se opět zaměřuje na zamilovanou dvojici Coltona a Rylee. Konečně si vyjádřili vzájemnou lásku, což u této dvojice není zrovna snadný tah a i když si mysleli, že je nemůže nic rozdělit, opak je pravdou.



Příběh začíná autonehodou, při které jde Coltonovi o život. Leckdo by řekl, že téma vyprávění je na světě, ovšem zdání klame, dějová linka se rozšiřuje s každou stránkou a z erotického románu pomalu přecházíme do thrilleru.

Sama za sebe musím povědět, že na tento závěr jsem se velice těšila. Předchozí díl byl perfektní a nenechal nikoho na pochybách, že ukončení bude jeden veliký emocemi prosycený doják. Omyl, jsem převelice zklamaná. Podle mě se autorka jeden večer nudila a sjížděla veškeré americké kriminálky v televizi. Pak ji nenapadlo nic jiného, než své nově nabité informace hodit do dobře rozjetého vlaku, kde, bohužel, velmi prudce zatáhla záchranou brzdu.

Děj je plný nesmyslného sexu v ještě nesmyslnějších chvílích, věčně se opakujících scén i textu. Slz, o Bože! Tolik slz prolitých v jednom příběhu jsem ještě nečetla. Příběh je prodchnut lascivními scénkami, neuvěřitelným příběhem a absolutní distancí veškerých emocí. Hlavní hrdinka Rylee vždycky věděla všechno, za to Colton nikdy nevěděl nic. Autorka nám předvedla absolutně rozdílný a především nesnesitelný pár, což musím přeci jen zatleskat za ten gymnastický obrat, poněvadž dosud jsem měla oba v oblibě.

Tento výplod uznávám jen z dobré vůle k autorce a jejím předchozím titulům. Nejsmutnějším je ovšem fakt, že se jedná o konečný díl celé série, kde leckterý čtenář má už vyšší nároky a to i na poměry tohoto primitivnějšího žánru.

Komentáře (0)

Přidat komentář