Nejdelší cesta domů

recenze

Nejdelší cesta domů (2019) / Veselka386
Nejdelší cesta domů

Spisovatelka Sabina Zelená je skvělá autorka knihy Tisíc východu slunce a Nejdelší cesta domů.

Tahle kniha mě opět nezklamala. Jako předešlá, tak i tahle má v sobě spoustu citu. Spisovatelka ví jak slova napsat, aby jste o hlavní hrdince Jindřišce věděli jak se cítí a rovnou ukazuje na různé problémy kolem nás a také na to, že stele existují hodní lidé. Jindřiška zažije v životě velké potíže, zklamání, ale i když nedoufá, tak přece jen najde rodinu, která ji bude mít ráda a potká i lásku. Hlavní hrdinka poukazuje na to, že i děti to v životě nemají někdy jednoduché a potíže se můžou táhnout až do dospělosti, ale také ukazuje na to, že život i prez všechny překážky může nakonec být krásný. A také naše hrdinka Jindřiška si dokáže zamilovat hodnou rodinu a dělá si o všechny členy starosti. Stará se i o jejich zdraví a to i o lidi kteří ji nepřijali a myslí si, že je jen zneužívá, ale vše krásné dopadne.

Knihu doporučuji přečíst, rada se sama k ní vrátím,jelikož je krásná a čte se snadno. Mate přehled o postavách a hlavně se začtete hned a nemůžete přestat číst než to skončí. Věřím že tohle nebude poslední kniha a dočkáme se dalších knih..


Nejdelší cesta domů Nejdelší cesta domů Sabina Zelená

S dvacetiletou Jindřiškou se život nemazlil. Narodila se jako nechtěné dítě do manželství dvou právníků, kterým zkřížila kariérní plány a později ji vinili ze smrti milovaného mladšího syna, kterého jako dvanáctiletá nedokázala oh... více


Komentáře (0)

Přidat komentář