(Ne)splněné sny

recenze

Kdo ti píše? (2023) 4 z 5 / neubam02
Kdo ti píše?

"Raději mu věřila a těšila se z jeho lásky a pozornosti, než aby ho neustále podezírala a zbytečně se trápila"

Kniha plná slunce, moře, lásky, ale i trápení a nesplněných snů.

Autorka mě opět překvapila, když se kniha začala ubírat naprosto jiným směrem, než jsem očekávala. Ke konci knihy jsem opět musela zadržovat slzy, jak už bývá u knih od D. D. Čechové zvykem.

Hlavní postavy si prochází určitým vývojem a je pozoruhodné nahlédnout do jejich mysli a sledovat jejich touhy.

Nevím proč, ale ačkoli se Daniel něčím provinil, měla jsme ho mnohem raději než Šárku. Tu jsem z nějakého důvodu nemohla absolutně vystát a ve svém životě bych takového člověka nechtěla. Už jen to, že vlastně byla také zadaná a chovala se tak, jak se chovala.

Tato kniha je ideální pro milovníky Řecka, protože z knihy opravdu nasajete všechnu tu skvělou atmosféru a můžete si moře užívat i z pohodlí domova.

Moc se mi v knize líbily příběhy, které delegáti zažívají a opravdu věřím, že to je velmi náročná práce vzhledem k tomu, jací my Češi někteří umíme být.

U knihy se tedy velmi pobavíte, ale zároveň třeba i vaše romantické srdíčko zaplesá.

Kniha byla super, ale oproti jiným knihám od této autorky, mi přišla slabší. Opravdu takové pohodové dovolenkové čtení, které si přečtěte, ale nic hlubšího na delší dobu ve vás nezanechá.

Ale konečně jsem se dočkala knihy, ve které se píše o našich Budějcích! Bylo super číst známá jména míst jako například Metropol.

"Bože, kéž by byl život tak jednoduchý, jak si tyhle jižanské hlavy myslí! To by byla krása..."

Komentáře (0)

Přidat komentář