Momentálně nedostupná

recenze

Momentálně nedostupná (2023) 3 z 5 / EvikU.
Momentálně nedostupná

Na tuto novinku jsem se moc těšila. O ženě influencerce Vittorii a o instagramu a dnešní době. O tom, kdo se sleduje, jaký má spolupráce a co je vlastně IN. Paradox dnešní doby. O tom, že mnozí z nás zajídají stres jídlem.

Vyprávění hlavní hrdinky mi přišlo takové nemastné, neslané. Ani terapeutka Mina mi nic nedávala. Čekala jsem, jak budu mít z knihy nějaké emoce, ať už špatné nebo dobré. Nic. Takový průměr jako když čtu návod na obsluhu spotřebiče.

První polovina byla hodně slabá, druhá už byla lepší, ale text byl prostě takový kouskovaný, možná, že kdyby byl pojatý trochu jiným vyprávěním, více do hloubky, bylo by to lepší. Je to škoda, protože na knize mne zaujalo hlavně téma dnešní doby. Kdyby bylo trošku lépe zpracováno, mohl to být hit.

Brala bych více pocitů a života hlavní hrdinky, jak prožívala celý den, jak vnímala slávu, když měla několik set tisíc followerů. Přišlo mi, že to ani nevnímala, nevím, jak to popsat, ale to přece musí každého ovlivnit. Její vztah se zpěvákem jsem také nechápala.

Líbil se mi konec, jak se odstřihla od těch, co jí ublížili, nesledovala mobil a začala pracovat. Úspěch na konci knihy jsem jí moc přála.


Momentálně nedostupná Momentálně nedostupná Valentina Farinaccio

Když vám někdo, s kým se setkáte poprvé, řekne, že jste velmi fotogeničtí, není to kompliment. Sedmatřicetiletá Vittoria, která tuhle větu slýchá často, o tom už pár let ví své… Vittoria si píše blog o hudbě, vydělává si úklidem a... více


Komentáře (0)

Přidat komentář