One Piece 1- Dobrodružství začíná

recenze

Romance Dawn: Dobrodružství začíná (2024) 5 z 5 / EvikU.
Romance Dawn: Dobrodružství začíná

One piece je vymazlená záležitost. Nic jsem o něm nevěděla dokud se ke mě nedostal první díl komiksu. Dobrodružství začíná. Chlapec Luffy se zamiluje do kapitána pirátů, slavný Gold Roger, chce být s ním na lodi a stát se pirátem, všichni se mu posmívají.

Po 10 letech se na malé lodi vydává do pásu hledat poklad One Piece, na své cestě si hledá posádku a hodlá se stát Králem pirátů. Díky čarovnému ovoci získává super schopnost.

A teprve začíná to pravé dobrodružství. Komiks si mě získal. Nevím jestli se to k mému věku hodí, ale moc se mi líbil. :) Luffymu nešlo nedandit a bylo to vtipné. Chtěla jsem si ho pošetřit, ale nedalo se. Už netrpělivě vyhlížím druhý díl.

Prostě jsem si ty jeho bitky a vtipné komentáře moc užívala. Ty obrázky jsou prostě dokonalé! Můžu vám zaručit, že u této mangy se nudit nebudete. Skvělé odreagování po náročném dní. Komiks od komiksu tomu propadávám víc a víc. Říkají, že tetování jsou jako chipsy, začnete prvním a nejde přestat. Takhle to mám já s komiksy a tenhle nebude vyjímkou.


Romance Dawn: Dobrodružství začíná Romance Dawn: Dobrodružství začíná Eiičiró Oda

Nadešel zlatý věk pirátů. Období honby za One Piecem – Velkým pokladem, který po sobě zanechal legendární Gold Roger a za nímž se na moře pod pirátskou vlajkou vydalo nespočet mužů a žen prahnoucích po slávě. Ti všichni učarovali ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář